Austrian Grand Prix: Παιχνίδι με χρόνους και πρωταγωνιστές τους Tifosi 2020

Από: Jim Kiromitis

26/06/2021

Σειρά για το tour της Formula 1 έχει η Αυστρία, με το πρωτάθλημα να μεταφέρεται στο Spielberg και το Red Bull Ring  για 2 διαδοχικούς αγώνες. Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά εχθές ο Ολλανδός-πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, ο οποίος ωστόσο αν και κατάφερε να είναι ο ταχύτερος και στα 2 πρώτα ελεύθερα αγωνιστικά, εξέφρασε τις ανησυχίες για την δύναμη που φάνηκε να έχει η Mercedes. Όπως και να έχει, η Red Bull θα αγωνιστεί μέσα στο σπίτι της και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Mercedes καταφέρει να βάλει αυτό το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ που χρειάζεται για να επανέλθει, συν τω χρόνω, στην πρώτη θέση.

 

Διαφορά νίκης Προκριματικού: Αναμένονται πολύ χαμηλά οι χρόνοι

Αναμενόμενα χαμηλά η τιμή του Max για την pole position. Βέβαια είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο 3.00 του Lewis ωστόσο, σε αυτή την φάση είναι η ορθότερη κίνηση. Μιλώντας για χρόνους τώρα, είναι δύσκολο σε ένα σιρκουί μεγέθους όπως αυτό της Αυστρίας, να υπάρξει ιδιαίτερα μεγάλη απόκλιση. Φέτος τα χρονόμετρα αναμένεται να πέσουν από τα 65 δευτερόλεπτα κάτι που σφίγγει ακόμα παραπάνω το περιθώριο της νίκης. Πέρα από αυτά ωστόσο, το κυνήγι της πρώτης θέσης είναι στο πιο ανταγωνιστικό επίπεδο που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη λογική στην επιλογή μας. Στο under 0.1 δευτ. για την διαφορά νίκης προκριματικού, σε απόδοση 2.85 στην Stoximan.

 

Η2Η προκριματικού: Δυάδα των, σχεδόν, tifosi

Charles Leclerc-Carlos Sainz

Έσπασε το πολύ καλό σερί του Μονεγάσκου στα προκριματικά της Γαλλίας όπου τερμάτισε 7ος, δύο δηλαδή θέσης κάτω από τον ομόσταυλό του Sainz. Σήμερα αναμένω πως θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και συγκεκριμένα σε αυτές που τον θέλουν ταχύτερο από τον, ξεκάθαρα βελτιωμένο, Carlos. Χαμηλά προσφέρεται ο άσος των κόκκινων, αλλά θα το επιλέξουμε ως το πρώτο σκέλος της κλασικής μας σαββατιάτικης δυάδας.

 

Lance Stroll-Sebastian Vettel

Τα πάνω του έχει πάρει ο Γερμανός την τελευταία περίοδο του πρωταθλήματος με εκ νέου τερματισμό στους βαθμούς στο Γαλλικό Grand Prix μετά το έπος της 2ης θέσης του Azerbaijan. Από την άλλη προσωπικά, σπάνια παρατηρώ τον Stroll κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς αυτή την στιγμή θεωρώ πως δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στο πρωτάθλημα. Εύκολα θα επιλέξω το διπλό εδώ, θεωρώντας πως ο Vettel θα συνεχίσει να δείχνει τον καλό εαυτό του και θα μπει στο Q3, πιθανότατα χωρίς τον Lance. Κλείνουμε έτσι την δυάδα μας στο 2.64 της Stoiximan.

 

Μαζί με το πιο πάνω σημείο θα στηρίξουμε τον Vettel στο να τερματίσει στους βαθμούς. Προφανώς μια καλή κατάταξη του σήμερα, θα θέσει τα κατάλληλα θεμέλια για την επιβεβαίωση των βαθμών αύριο. Στο 1.90 της Bet365 πληρώνεται το συγκεκριμένο σημείο κάτι που αναμένω να πέσει με το πέρας των προκριματικών.

 

Αυτά για τα προκριματικά του Austrian Grand Prix. Ο περίεργος καιρός που επικρατεί αυτή την στιγμή στα εδάφη της Στυρίας, δεν μας επιτρέπει να ανοιχτούμε παραπάνω. Οτιδήποτε νέο προκύψει και ίσως όταν αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα για τον καιρό σήμερα, να υπάρξουν extra bets σε Twitter και Telegram.

Καλό Σαββατοκύριακο.

 

(οι επιλογές μου)

Σάββατο 26 Ιουνίου 16:00

Διαφορά νίκης Προκριματικού: Under 0.1 sec (2.85)/15 units/Stoiximan

 

H2H προκριματικού (δυάδα)

Charles Leclerc-Carlos Sainz: Charles Leclerc

Lance Stroll-Sebastian Vettel: Sebastian Vettel

Συνολική απόδοση (2.64)/15 units/Stoiximan

 

Κυριακή 27 Ιουνίου 16:10

Να τερματίσει στους βαθμούς: Sebastian Vettel (1.90)/15 units/Bet365

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend