Η Αριάδνη έδειξε... Γαλλία!

Από: Αντώνης Σουκαράς

10/01/2017

Καλημέρα στην παρέα του bet-planet.gr. Ξανά στα... λευκά ολόκληρη η χώρα, λευκή και η Αθήνα. Ομορφο τοπίο, το οποίο σε κάποιες περιοχές είναι συνηθισμένο και σε άλλες πρωτόγνωρο. Προσοχή στους δρόμους, τεράστια προσοχή!

Αυτά τα λίγας ως πρόλογο της σημερινής στήλης. Πάμε στα αγωνιστικά-στοιχηματικά. Κύπελλα - κατά κύριο λόγο - περιλαμβάνει το μενού, οπότε εξ αρχής τονίζω ότι το ποντάρισμά μου θα πέσει αισθητά. Σε τέτοιες διοργανώσεις μπαίνουν πολλά στην εξίσωση και δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω.

Στο Λιγκ Καπ Γαλλίας θα γίνει το μεγαλύτερο μέρος τους παιγνιδιού μου και θα κάνω την αρχή με το Σοσό-Μονακό. Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, ωστόσο δεν θα στηρίξω τη Μονακό, διότι οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι κόντρα στα μεγάλα ονόματα της χώρας παίζουν ελεύθερα και συχνά παίρνουν θετικά αποτελέσματα. Αυτό που θα πρέπει να αναφέρουμε, είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έχουν εκπληκτική επιθετική γραμμή, αρκετά παραγωγική, εξάλλου αυτό φαίνεται από τα 56 γκολ που έχουν πετύχει φέτος (μόλις 34 έχει η πρωτοπόρος Νις). Με τη λογική ότι η Σοσό δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος και παράλληλα με δεδομένο το γκολ της Μονακό, οδηγούμαι χωρίς δεύτερη σκέψη στην επιλογή του over.

Δεύτερη επιλογή από το Ναντ-Νανσί. Οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν απόψε το πέμπτο τους διαδοχικό εκτός έδρας παιγνίδι και σίγουρα η κούραση θα υπάρχει. Στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους δεν γνώρισε την ήττα, κάτι που επίσης είναι σημαντικό, ενώ δεν είναι απίθανο να επικεντρωθεί στο επόμενο εντός έδρας που δίνει. Η Ναντ από τη μεριά της έρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει την ψυχολογία και μπορεί να πάρει τη νίκη. Ασος.

Εκανα σκέψεις για ποντάρισμα και στο ματς της Γιουνάιτεντ με τη Χαλ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά τελικά το άφησα εκτός. Αρχικά οι αποδόσεις που βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα σχεδόν σε όλες τις επιλογές και επιπλέον ο φόβος μου για τούτη τη Γιουνάιτεντ. Βλέπετε την έχω... πατήσει πολλές φορές.

Αυτά ήταν. Πάμε λοιπόν στο χαλαρό με μια γαλλική δυάδα και νέα στήλη κανονικά αύριο!

Πρόταση

Δυάδα

Σοσό-Μονακό Over (1.70 Stoiximan)

Ναντ-Νανσί 1 (2.12 Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend