Απλά μία... Κυριακή!

Από: Αντώνης Σουκαράς

18/12/2016

Καλημέρα στην παρέα του bet-planet.gr. Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή ημέρα, ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πολύ περισσότερα, αν η Τβέντε ήταν πιο σοβαρή ή αν Αϊντραχτ και Αμβούργο έπαιρναν κάτι περισσότερο από τα παιγνίδια τους.

Δεν πειράζει όμως, είχαμε μία επιβεβαιωμένη δυάδα, αλλά και άλλη μια δυάδα από το σύστημα που μας έφερε επιστροφή. Μου το χρώσταγε μπορώ να πω, λόγω των πολλών κακών ημερών που πέρασαν.

Πάμε στο σήμερα. Παρά το γεγονός πως με μια πρώτη ανάγνωση είχα ξεχωρίσει αρκετά, στο τέλος μου έμειναν μόλις τρία για να κάνω το ποντάρισμά μου.

Κάνω την αρχή από την Ιταλία, όπου κράτησα δύο ματς. Στο Κιέβο-Σαμπντόρια έχουμε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, που βρίσκονται κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Κυρίως λόγω παράδοσης (αρκετές ισοπαλίες σε τούτη την έδρα τα τελευταία χρόνια), αλλά και λόγω αγωνιστικής εικόνας, η ισοπαλία μου μοιάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Πάντα σε μονό αποδεκτό, πάντα με το ανάλογο ρίσκο μιας μοιρασιάς.

Λίγο παρακάτω θα κάνω στάση στο Σασσσουόλο-Ιντερ. Κακή η κατάσταση των φιλοξενούμενων γενικότερα, ωστόσο κυρίως εκτός έδρας χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δυναμικής τους και μετρούν οκτώ σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Μέχρι εδώ όλα είναι εναντίον μου. Από εκεί και πέρα όμως, η Σασσουόλο είναι στην πιο τραγική της φάση. Οχι μόνο έχει πάρει ένα τρίποντο στα οκτώ πιο πρόσφατα σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά έχει και τρομακτικές απουσίες. Σημαντικές ελείψεις, οι οποίες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σήμερα. Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην Ιντερ, καθώς είναι η τελευταία ίσως ευκαιρία να δείξει δείγματα ζωής μακριά από το σπίτι της.

Και, τέλος, στάση στην Πριμέρα Ντιβισιόν και στο Μπαρσελόνα-Εσπανιόλ. Είναι ντερμπάκι, οι "μπλαουγκράνα" έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ωστόσο προσωπικά δεν θα μπλέξω με επιλογή σημείου. Η Εσπανιόλ εμφανίζεται εξαιρετικά σοβαρή στα μετόπισθεν και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι απόψε μπορεί να αντέξει στην πίεση της Μπαρσελόνα. Για τους αρκετά ρισκαδόρους υπάρχει το απλό under, ενώ εγώ θα κρατήσω το under 3.5 που επίσης με καλύπτει.

Αυτά ήταν. Πάω σε ένα μονό αποδεκτό και μια δυάδα. Νέα στήλη αύριο, αν προκύψει κάτι καλό, αλλιώς κανονικά την Τρίτη με φρέσκο κουπόνι.

Πρόταση

Μονό

Κιέβο-Σαμπντόρια Χ (3.25 Stoiximan)

Δυάδα

Σασσουόλο-Ιντερ 2 (1.75 Stoiximan)

Μπαρσελόνα-Εσπανιόλ Under 3.5 (1.95 Stoiximan)

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend