Α' Βραζιλίας (24/11): Αξία τα γκολ σε Μπέλο και Σάο Πάολο

Από: Μαρίνος Πάντζης

24/11/2019

Προ των πυλών βρίσκεται η δεύτερη αγωνιστική ημέρα της 34ης αγωνιστικής του Μπραζιλέιρο, με την συνέχεια να περιλαμβάνει συνολικά επτά αναμετρήσεις. Πάμε λοιπόν να δούμε τι θα επιλέξουμε και σήμερα!


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Την όγδοη φετινή της «μοιρασιά» πραγματοποίησε στην 33η «στροφή» του πρωταθλήματος η γηπεδούχος απόψε Ατλέτικο Μινέιρο. Η «γκάλο» επισκέφθηκε την έδρα της Φλουμινένσε, σε ένα παιχνίδι όπου αντέχοντας στην πίεση των φιλοξενούμενων κράτησαν το 1-1 και κατέκτησαν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα από το Μπέλο Οριζόντε παρέμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας στους 41 βαθμούς βρέθηκε και στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη προέβλεπε η 33η «στροφή» του πρωταθλήματος για την φιλοξενούμενη απόψε Ατλέτικο Παραναένσε. Η «φουρακάο» υποδέχθηκε εντός έδρας την Μποταφόγκο, σε ένα παιχνίδι όπου με ένα άνετο 1-0 κατέκτησε και τους τρεις βαθμούς. Με αυτή την νίκη, η ομάδα από την Κουριτίμπα ανέβηκε στους 53 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εκτίμηση: την εν λόγω μονομαχία πιστεύω πως μία επιλογή αποτελεί το φαβορί, η επιλογή των... γκολ. Προσωπικά όσο περιμένω τουλάχιστον ένα γκολ από την γηπεδούχο απόψε Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία «κυνηγάει» μία θέση στην πρώτη «13άδα», άλλο τόσο αναμένω και από την φιλοξενούμενη απόψε Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία αν και «αδιάφορη» αγωνίζεται πάντα για την νίκη. Οπότε, GOAL/GOAL σε συνδυασμό με το OVER 2.5 στο 2.20 στην Stoiximan.


ΓΚΟΪΑΣ – ΜΠΑΪΑ: Την έβδομη φετινή της «μοιρασιά» πραγματοποίησε στην 33η αγωνιστική «στροφή» του Μπραζιλέιρο η γηπεδούχος απόψε ομάδα της Γκοϊάς. Η «βερντάο» φιλοξενήθηκε από την Βάσκο ντα Γκάμα, σε μία μονομαχία όπου κατάφερε να εκμεταλευτεί την κακή παρουσία των γηπεδούχων και να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1. Με την ισοπαλία αυτή λοιπόν, η ομάδα από την Γκοϊάνια ανέβηκε μόλις στους 43 βαθμούς και συνέχισε ακάθεκτη στην 11η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Την 11η φετινή της «μοιρασιά» πραγματοποίησε στην 33η αγωνιστική «στροφή» του Μπραζιλέιρο η φιλοξενούμενη απόψε ομάδα της Μπαΐα. Οι «τρικολόρ» φιλοξένησαν την Παλμέιρας, σε μία μονομαχία όπου κατάφερε να εκμεταλευτεί την κακή παρουσία των γηπεδούχων και να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1. Με την ισοπαλία αυτή λοιπόν, η ομάδα από το Σαλβαδόρ ανέβηκε μόλις στους 44 βαθμούς και συνέχισε ακάθεκτη στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Εκτίμηση: Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπό άλλες συνθήκες, ίσως συμφωνούσα με το ξεκάθαρο φαβορί το οποίο και είναι η Γκοϊάς. Όμως, απόψε τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα, αφού η Μπαΐα θα αγωνιστεί με το... «μαχαίρι στα δόντια» για κάτι το θετικό με το οποίο θα συνεχίσει άνετη εντός 13άδας. ΝΟ ΒΕΤ λοιπόν και βλέπουμε!


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ: Στην 10η φετινή της ισοπαλία υπέπεσε στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος η γηπεδούχος Παλμέιρας. Οι «βερντάο» αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Μπαΐα, σε μία αναμέτρηση όπου επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους... «κάθοδο» αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1. Με την ισοπαλία αυτή, η ομάδα από το Σάο Πάολο παρέμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική και ανέβηκε μόλις στους 68 βαθμούς, βρισκόμενη πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ήττα προέβλεπε η 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την φιλοξενούμενη Γκρέμιο. Οι «αθάνατοι» αντιμετώπισαν εντός έδρας την Παλμέιρας, σε μία αναμέτρηση όπου δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην υπεροχή της φιλοξενούμενης ομάδας και με τελικό σκορ 0-1 δέχθηκαν την ήττα. Ήττα η οποία «έσπασε» το αήττητο σερί της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε και την κράτησε και στους 56 βαθμούς, θέτοντας την στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση: Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά προσωπικά δεν θα σταθώ στον νικητή αλλά στα γκολ. Αυτό γιατί εφόσον αναμένω ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με... «φόντο» μία θέση στην πρώτη «4άδα», περιμένω εξίσου και γκολ, με αποτέλεσμα το GOAL/GOAL σε απόδοση 2.05 στην Stoiximan προσωπικά να με ελκύει και να το επιλέξω.


ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Την 19η φετινή της ήττα «γνώρισε» στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος η γηπεδούχος Μποταφόγκο. Η «φογκάο» αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ατλέτικο Παραναένσε, σε μία αναμέτρηση στην οποία δεν παρουσιάστηκε καλύτερη από την αντίπαλο της και με τελικό σκορ 1-0 δέχθηκε και την ήττα. Μία ήττα η οποία κράτησε την ομάδα από το Ρίο στους 36 βαθμούς και την έθεσε στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Την 11η φετινή της «μοιρασιά» πραγματοποίησε στην 33η «στροφή» του πρωταθλήματος η φιλοξενούμενη απόψε Κορίνθιανς. Η «τιμάο» φιλοξένησε την Ιντερνασιονάλ, σε ένα παιχνίδι όπου αντέχοντας στην πίεση των φιλοξενούμενων κράτησε το 0-0 και κατέκτησε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα από το Σάο Πάολο παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας στους 50 βαθμούς βρέθηκε και στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο +6 από τις θέσεις της 4άδας.

Εκτίμηση: Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπό άλλες συνθήκες, ίσως συμφωνούσα με το ξεκάθαρο φαβορί το οποίο και είναι η Κορίνθιανς. Όμως, απόψε τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα, αφού η Μποταφόγκο θα αγωνιστεί με το... «μαχαίρι στα δόντια» για κάτι το θετικό με το οποίο θα ανεβάσει πιθανότητα στις «13άδα». ΝΟ ΒΕΤ λοιπόν και βλέπουμε!


ΑΒΑΪ – ΤΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ: Την ένατη φετινή της «μοιρασιά» πραγματοποίησε στην 33η αγωνιστική «στροφή» του Μπραζιλέιρο η γηπεδούχος απόψε ομάδα της Αβάι. Η «λεάο» φιλοξενήθηκε από την Κρουζέιρο, σε μία μονομαχία όπου κατάφερε να εκμεταλευτεί την κακή παρουσία των γηπεδούχων και να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 0-0. Με την ισοπαλία αυτή λοιπόν, η ομάδα από την Φλοριανόπολις ανέβηκε μόλις στους 18 βαθμούς και συνέχισε ακάθεκτη στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ούσα πλέον απόλυτα συμβιβασμένη με τον υποβιβασμό.

Επιστροφή στις νίκες πραγματοποίησε στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος η φιλοξενούμενη Τσαπεκοένσε. Η «Τσάπε» αντιμετώπισε εντός έδρας την Σεαρά, σε μία αναμέτρηση όπου έκανε την... «υπέρβαση» και με τελικό σκορ 1-0 κατέκτησε την νίκη. Μία νίκη με την οποία η ομάδα από το Τσαπέκο ανέβηκε στους 25 βαθμούς και βρέθηκε στην 19η θέση της βαθμολογίας, βρισκόμενη πλέον ήδη σε θέση υποβιβασμού.

Εκτίμηση: Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπό άλλες συνθήκες, ίσως συμφωνούσα με το ξεκάθαρο φαβορί το οποίο και είναι η Αβάι. Όμως, απόψε τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα, αφού η Τσαπεκοένσε θα αγωνιστεί με το... «μαχαίρι στα δόντια» για κάτι το θετικό με το οποίο θα ανεβάσει ψυχολογία. ΝΟ ΒΕΤ λοιπόν και βλέπουμε!


ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ: Την όγδοη φετινή της «μοιρασιά» πραγματοποίησε στην 33η «στροφή» του πρωταθλήματος η γηπεδούχος απόψε Ιντερνασιονάλ. Η «κολοράντο» επισκέφθηκε την έδρα της Κορίνθιανς, σε ένα παιχνίδι όπου αντέχοντας στην πίεση των φιλοξενούμενων κράτησαν το 0-0 και κατέκτησαν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε παρέμεινε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα και ανεβαίνοντας στους 50 βαθμούς βρέθηκε και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο -3 από τις θέσεις ττης «4άδας».

Την 12η φετινή της νίκη «γνώρισε» στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος η φιλοξενούμενη Φορταλέζα. Η «λεάο» αντιμετώπισε εντός έδρας την Αλαγκοάνα, σε μία αναμέτρηση στην οποία παρουσιάστηκε καλύτερη από την αντίπαλο της και με τελικό σκορ 3-0 κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μία νίκη η οποία ανέβασε την ομάδα από την Φορταλέζα στους 42 βαθμούς και την έθεσε στην 12η θέση της βαθμολογίας.

Εκτίμηση: Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπό άλλες συνθήκες, ίσως συμφωνούσα με το ξεκάθαρο φαβορί το οποίο και είναι η Ιντερνασιονάλ. Όμως, απόψε τα πράγματα μοιάζουν αρκετά περίπλοκα, αφού η Φορταλέζα θα αγωνιστεί με το... «μαχαίρι στα δόντια» για κάτι το θετικό με το οποίο θα συνεχίσει εντός «13άδας». ΝΟ ΒΕΤ λοιπόν και βλέπουμε!


ΣΕΑΡΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Συνέχεια στο αρνητικό σερί της ακάθεκτη έδωσε και στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος η γηπεδούχος Σεαρά. Οι «βοζάο» αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τσαπεκοένσε, σε μία αναμέτρηση όπου δυσκολεύτηκαν αρκετά και στο τέλος χωρίς να καταφέρει κάτι αξιόλογο δέχθηκε την ήττα με το τελικό 1-0. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα από την Φορταλέζα συνέχισε χωρίς βαθμό για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και «κόλλησε» πλέον στους 36, ούσα στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Με την 11η φετινή της ισοπαλία κατάφερε να ολοκληρώσει την 33η αγωνιστική «στροφή» του Μπραζιλέιρο η φιλοξενούμενη απόψε ομάδα της Σάο Πάολο. Οι «τρικολόρ» φιλοξενήθηκαν από την Σάντος, σε μία μονομαχία όπου αν και φάνηκαν καλύτεροι από την αντίπαλο της στο τέλος αρκέστηκαν στον έναν βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1. Έτσι λοιπόν, η ομάδα από την το Σάο Πάολο παρέμεινε δίχως νίκη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική στο πρωτάθλημα και έμεινε μόλις στους 53 βαθμούς, ούσα πλέον στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Εκτίμηση: Αναμέτρηση χωρίς καμία στοιχηματική αξία σε pregame φάση, αλλά και πιθανότατα στο live, προσωπικά θεωρώ την συγκεκριμένη. Ο λόγος; Γιατί και οι δύο ομάδες ναι μεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά αγωνιστικά δεν πείθουν με τίποτα για κάποια επιλογή. Οπότε, ΝΟ ΒΕΤ και βλέπουμε!


Οι επιλογές μου:

21:00 Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε: Goal/Goal & Over 2.5 (2.20)/ Stoiximan

21:00 Γκοϊάς – Μπαΐα: No Bet

21:00 Παλμέιρας – Γκρέμιο: Goal/Goal (2.05)/ Stoiximan

23:00 Μποταφόγκο – Κορίνθιανς: Νο Bet

00:00 Αβάι – Τσαπεκοένσε: No Bet

00:00 Ιντερνασιονάλ – Φορταλέζα: No Bet

00:00 Σεαρά – Σάο Πάολο: No Bet


Μαρίνος Πάντζης

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend