Α' Πορτογαλίας 22-3: "Στήριγμα" τα γκολ

Από: Μαρίνος Πάντζης

21/03/2015

Μετά και το πέρας τεσσάρων αναμετρήσεων, οι οποίες “τρέχουν” την 26η αγωνιστική της Πορτογαλίας, η συνέχεια δίνεται με ακόμα τέσσερις συναντήσεις. Αναλύσεις και προγνωστικά απο τον Maradobet.

ΑΡΟΥΚΑ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ (18:00)

 • Αγώνας πρώτου γύρου: Ζιλ Βιθέντε – Αρούκα 1-1
 • Έδρα:Estadio Municipal de Arouca” χωριτικότητας 5.000 θέσεων.
 • Προϊστορία: Μόνο 2 φορές, Αρούκα και Ζιλ Βιθέντε έχουν “συγκρουστεί” στην έδρα της πρώτης, με αποτέλεσμα 1 νίκη για την γηπεδούχο ομάδα και 1 ισοπαλία μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Αρούκα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Αρούκα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 6 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη μία ήττα “πρόσθεσε” στο φετινό αγωνιστικό “μπλοκάκι”, στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομώνυμη ομάδα απο την Αρούκα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι “αρουκαουένσες” αντιμετώπισαν εκτός έδρας, την δεύτερη στην βαθμολογία, Πόρτο, σε μία αναμέτρηση όπου δεχόμενοι μόνο ένα γκόλ στο 32', δεν κατάφεραν να απαντήσουν στην συνέχεια, με αποτέλεσμα να δεχθούν και την ήττα με 1-0.
 • Κατάσταση: Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Pedro Emanuel, η οποία έχοντας ένα σερί τριών αποτυχημένων αποτελεσμάτων στις τελευταίες αγωνιστικές, με βάση τις πρόσφατες οχτώ αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα έχει σημειώσει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ζιλ Βιθέντε:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ζιλ Βιθέντε βρίσκεται στην 17η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 19 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 7 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με την δωδέκατη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε την 25η αγωνιστική η ομάδα απο την Μπαρσέλος, η οποία βρίσκεται “κολλημένη” στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, οι οποίες “οδηγούν” στην δεύτερη κατηγορία της χώρας. Τα “κοκκόρια” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Μορεϊρένσε, όπου σε μία σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση, ένα γκόλ της φιλοξενούμενης Μορεϊρένσε στο 74', έκανε την διαφορά δίνοντας την ήττα στην γηπεδούχο Ζιλ Βιθέντε με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε πολύ μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Jose Mota, η οποία παραμένοντας για τέταρτη σερί αγωνιστική δίχως νίκη, στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.25 – 3.30 – 3.15 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Οι δύο συγκεκριμένοι αντίπαλοι βρισκόμενοι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα θελήσουν στην αναμέτρηση μεταξύ τους να παλέψουν μέχρι τέλους για την νίκη, η οποία μπορεί να τις “ξεκολλήσει” απο τις θέσεις τους, αλλά την μεγαλύτερη “βαρύτητα” προβλέπεται να την “ρίξουν” στην αμυντική τους γραμμή, έτσι ώστε να μην δεχθούν κάποιο γκόλ. Πιστεύω λοιπόν, ότι ο νικητής μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δύσκολα θα επιτευχθούν πολλά τέρματα στην αναμέτρηση. Γι'αυτό δίνεται το UNDER 2.5 στο 1.60 στην mybet.


ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ (18:00)

 • Αγώνας πρώτου γύρου: Μαρίτιμο – Μορεϊρένσε 1-2
 • Έδρα:Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas” χωριτικότητας 6.100 θέσεων.
 • Προϊστορία: Συνολικά 4 αναμετρήσεις αποτελούν την προϊστορία των Μορεϊρένσε και Μαρίτιμο, στην έδρα της πρώτης, όπου 2 φορές νικήτρια είχε αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα, μόνο 1 φορά η φιλοξενούμενη και επίσης 1 φορά οι δύο αντίπαλοι έχουν μοιραστεί τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Μορεϊρένσε:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μορεϊρένσε βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 31 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 5 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες προέβλεπε η 25η “στροφή” της Πριμέϊρα Λίγκα, για την ομάδα απο την Μορέϊρα Ντε Κονέγκος, η οποία βρίσκεται σταθερά στις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι “πράσινοι” φιλοξενήθηκαν απο την Ζιλ Βιθέντε, όπου σε μία σχετικά ισορροπημένη και απο τις δύο πλευρές, αναμέτρηση ένα γκόλ της φιλοξενούμενης Μορεϊρένσε στο 74', “χώρισε” τις δύο ομάδες δίνοντας και την νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα.
 • Κατάσταση: Κακή και ασταθής μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση του συνόλου του Miguel Leal, το οποίο αν και επέστρεψε στις νίκες, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες.

Μαρίτιμο:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μαρίτιμο βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 30 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 8 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Αν και έκανε ένα μικρό “διάλειμμα” απο τα αρνητικά αποτελέσματα, στην 24η αγωνιστική, στην 25η η ομάδα απο την Φουνσάλ επανήλθε στις ήττες αυτήν την φορά αγωνιζόμενη εντός έδρας. Οι “καλύτεροι του νησιού” φιλοξένησαν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου ένα γκόλ – πέναλτυ που αξιοποίησαν οι φιλοξενούμενοι έμελλε να κρίνει την όλη αναμέτρηση και να δώσει την ήττα στην γηπεδούχο Μαρίτιμο με 0-1.
 • Κατάσταση: Αρκετά μέτρια αλλά με αρνητικό πρόσιμο μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση του συνόλου απο την Φουνσάλ, το οποίο στις πρόσφατες οχτώ αναμετρήσεις του έχει σημειώσει τρείς νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.25 – 3.30 – 3.20 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι δύο ομάδες, βρισκόμενες στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα δίχως κανέναν “στόχο”, δεν έχουν να διεκδικήσουν κάτι συγκεκριμένο και γι'αυτό τον λόγο δεν θα θελήσουμε να ρισκάρουμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οπότε θα καταλήξουμε στο NO BET.


ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ (18:00)

 • Αγώνας πρώτου γύρου: Μπελενένσες – Μποαβίστα 3-1
 • Έδρα:Estadio do Bessa” χωριτικότητας 28.263 θέσεων.
 • Προϊστορία: 10 “επισκέψεις” μετράει στην έδρα της Μποαβίστα, η ομάδα της Μπελενένσες, όπου 4 αναμετρήσεις έχουν λήξει υπέρ της γηπεδούχου, 3 υπέρ της φιλοξενούμενης και επίσης 3 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

Μποαβίστα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Μποαβίστα βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 25 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 6 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 5 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη μία ήττα “προχώρισε” την 25η αγωνιστική, η ομάδα απο την Πόρτο, η οποία με το πέρας κάθε αγωνιστικής έρχεται όλο και πιο κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι “πάνθηρες” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Πάκος Φερέϊρα, σε μία αναμέτρηση όπου αφού υπέκυψαν στον ρυθμό των γηπεδούχων, δέχθηκαν ένα γκόλ στο 45', μετά απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ απο τους γηπεδούχους, το οποίο ήταν και το μόνο στην συνάντηση, το οποίο έδωσε και την ήττα στην Μποαβίστα με 1-0.
 • Κατάσταση: Σε μεγάλη αστάθεια βρίσκεται το συγκρότημα του Armando Goncalves Teixeira, το οποίο σημειώνοντας εναλλασόμενα αποτελέσματα με το πέρας κάθε αγωνιστικής, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις του για την Πριμέϊρα Λίγκα έχει σημειώσει δύο νίκες, τρείς ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Μπελενένσες:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Μπελενένσες βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 39 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Σε ακόμη μία “γκέλα” υπέπεσε στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα απο την Λισαβόνα, η οποία έχασε για τρίτη σερί αγωνιστική την ευκαιρία να “ανεβεί” στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι “μπλέ απο το Ρεστέλο” υποδέχθηκαν εντός έδρας την Εστορίλ και με γκόλ – πέναλτυ στο 14', δέχθηκαν πρώτοι γκόλ στην αναμέτρηση, μένοντας πίσω με 0-1. Αν και άργησε σχετικά, η απάντηση απο την Μπελενένσες ήρθε στο 36', όπου έγινε η ισοφάριση και το 1-1, το οποίο ήταν και το σκόρ του πρώτου ημιώρου. Στην συνέχεια και στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπελενένσες ξεκίνησε δυναμικά με αποτέλεσμα ένα κερδισμένο πέναλτυ στο 51', το οποίο έδωσε και το προβάδισμα στην γηπεδούχο ομάδα με 2-1. Η φιλοξενούμενη Εστορίλ θέλοντας και ψάχνοντας το γκόλ της ισοφάρισης, πίεζε στην συνέχεια και στο 80' κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στην συνάντηση, κάνοντας το 2-2, το οποίο δίχως να αλλάξει κάτι στο υπόλοιπο, ήταν και το τελικό σκόρ του παιχνιδιού.
 • Κατάσταση: Σε θετικά μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Lito Vidigal, το οποίο μένοντας για έκτη αγωνιστική δίχως ήττα, στις οχτώ τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, έχει σημειώσει τρείς νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία μόνο ήττα.

Σετ αποδόσεων: 2.50 – 3.10 – 2.95 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Ξεκινώντας απο την γηπεδούχο ομάδα, η Μποαβίστα βρισκόμενη πέντε βαθμούς μακριά απο τις θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, προβλέπεται να “παλέψει” αρκετά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση για κάτι θετικό, το οποίο θα της δώσει βαθμολογική “ανάσα” για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η φιλοξενούμενη Μπελενένσες βρίσκεται αρκετά κοντά στις “ευρωπαϊκές” θέσεις και θέλοντας να εκμεταλευτεί την “κοιλιά” της, πέμπτης στην βαθμολογία, Γκιμαράες προβλέπεται να “παλέψει” και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση για κάτι θετικό. Στο δια ταύτα εφόσον και οι δύο ομάδες θα “παλέψουν” για την νίκη, η καθεμιά τους για δικό τους λόγο, αναμένεται και γκόλ απο κάθε πλευρά, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο GOAL/GOAL στο 1.95 στην mybet.


ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ (20:00)

 • Αγώνας πρώτου γύρου: Γκιμαράες – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-0
 • Έδρα:Estadio Jose Alvalade” χωριτικότητας 52.466 θέσεων.
 • Προϊστορία: “Πλούσια” παρουσιάζεται η προϊστορία των δύο συγκεκριμένων ομάδων, όπου η γηπεδούχος Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται ως το “αφεντικό” στις αναμετρήσεις με φιλοξενούμενη την ομάδα της Γκιμαράες. Συνολικά στις 15 αναμετρήσεις, 12 νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα, μόνο 1 η φιλοξενούμενη και 2 φορές οι δύο “μονομάχοι” έχουν μοιραστεί απο έναν βαθμό.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

 • Βαθμολογική θέση: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 53 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 8 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Τις νίκες της κατάφερε να “ζευγαρώσει”, μετά και την ήττα απο την Πόρτο, η ομάδα απο την Λισαβόνα, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη να έχει...στα “χέρια” της ένα εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τα “λιοντάρια” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Μαρίτιμο και αφού είχαν καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή, με ένα γκόλ – πέναλτυ στο 32' κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκόρ με 0-1 και δίχως να αλλάξει κάτι στην συνέχεια να κατακτήσουν και τους τρείς βαθμούς της νίκης.
 • Κατάσταση: Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φαίνεται η ομάδα του Marco Silva, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα έχει σημειώσει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόνο ήττα.

Γκιμαράες:

 • Βαθμολογική θέση: Η Γκιμαράες βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 40 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 5 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την “κατρακύλα” της συνέχισε για ακόμη μία αγωνιστική, η ομώνυμη ομάδα της Γκιμαράες, η οποία σημείωσε την έβδομη ήττα της στην 25η αγωνιστική της Πορτογαλικής Λίγκας. Οι “κατακτητές” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Σετουμπάλ, όπου σε ένα “μοιρασμένο” παιχνίδι την διαφορά έκανε ένα γκόλ στο 51' απο πλευράς φιλοξενούμενων, το οποίο όπως φάνηκε και στο τέλος, έδωσε την ήττα στην γηπεδούχο Γκιμαράες με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε μεγάλη “κοιλιά” και κακή αγωνιστική κατάσταση φαίνεται η ομάδα του Rui Vitoria, η οποία συνεχίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ήττα, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, μετράει μία νίκη, τρείς ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Σετ αποδόσεων: 1.45 – 4.20 – 7.50 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Δίχως καμία αμφιβολία, η γηπεδούχος και σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζεται ως το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκιμαράες, η οποία είναι σε εμφανή “κοιλιά” το τελευταίο καιρό. Όμως ο άσσος, όπως φαίνεται και στις αποδόσεις, κυμαίνεται σε χαμηλά ποσοστά και δίχως να θέλουμε να ποντάρουμε στο δίχως αξία 1.45, θα επιλέξουμε τα γκόλ, όπου δίνεται το OVER 2.5 στο 1.80 στην mybet, λόγο του ότι αναμένονται αρκετά γκόλ στο παιχνίδι και ειδικά απο την γηπεδούχο Σπόρτινγκ Λισαβόνας.


Συνοπτικά:

Αρούκα – Ζιλ Βιθέντε: UNDER 2.5 1.60

Μορεϊρένσε – Μαρίτιμο: NO BET

Μποαβίστα – Μπελενένσες: GOAL/GOAL 1.95

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γκιμαράες: OVER 2.5 1.80


Άλλη μία εκπληκτική προσφορά της Mybet!

Στοιχημάτισε ακριβώς 5€ σε κάθε έναν από τους υπόλοιπους αγώνες του Παναθηναϊκού και θα σου επιστρέψουμε το ποντάρισμα σου (π.χ 6 αγώνες * 5 = 30€) αν τερματίσει 2ος!
Το bonus είναι ανεξάρτητο από την έκβαση του κάθε αγώνα, γι'αυτό αξίζει μια ματιά!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend