Α' Βραζιλίας 31/05: Κοριτίμπα - Γκόιας και ακόμα δύο αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

30/05/2014

Σταματημό δεν έχει η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπου στις επάλξεις βρίσκεται αυτήν την φορά, η 9η αγωνιστική.

Το άνοιγμα για την εν λόγο αγωνιστική, έχουν αναλάβει τρείς αναμετρήσεις, με τις οποίες θα ασχοληθούμε στοιχηματικά και θα δώσουμε τις εκτιμήσεις μας.

 

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΓΚΟΙΑΣ (00:30)

Έδρα: “ Couto Pereira “

Προιστορία: Τρείς φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες με γηπεδούχο την ομάδα της Κοριτίμπα, όπου δύο αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες και μία φορά η φιλοξενούμενη Γκόιας έχει φύγει νικήτρια απο την έδρα της πρώτης.

 

Κοριτίμπα:

Βαθμολογική θέση: Η Κοριτίμπα βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 4 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ούτε στην όγδοη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, δεν κατάφερε η ομάδα απο την Κουριτίμπα, να γευτεί την χαρά της νίκης. Οι “ένδοξοι” φιλοξενήθηκαν απο την Κρισιούμα, σε μία αναμέτρηση όπου αδυνατώντας να απαντήσουν στο γκόλ των γηπεδούχων που πέτυχαν στο 58ο λεπτό, ηττήθηκαν με 1-0.

Κατάσταση: Τον κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο της παρουσιάζει κάθε αγωνιστική, το σύνολο του Celso Roth, δίχως να έχει σημειώσει νίκη στο φετινό Μπραζιλέιρο.

 

Γκόιας:

Βαθμολογική θέση: Η Γκόιας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις γκέλες για την ομάδα απο την Γκοιάνα, προέβλεπε η προηγούμενη αγωνιστική. Οι “πράσινοι” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Βιτόρια και δίχως και οι δύο ομάδες να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκόλ σε όλο το 90λεπτo, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Ασταθής παρουσιάζεται η ομάδα του Ricardo Drubscky, η οποία σημειώνει εναλλασόμενα αποτελέσματα στις τελευταίες αναμετρήσεις της.

 

Εκτίμηση: Τα μετώπισθεν και των δύο ομάδων φαίνεται να είναι ο κινητήριος μοχλός στο τρόπο παιχνιδιού τους, εφόσον και οι δύο αντίπαλοι δύσκολα δέχονται γκόλ. Έτσι δίχως να γίνει η εξαίρεση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προτείνεται το UNDER 2.5 στο 1.55 στην vistabet.

 

 

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ (00:30)

Έδρα: “ Morumbi “

Προιστορία: Έντεκα αναμετρήσεις αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων, στην έδρα της Σάο Πάολο. Αρχικά, η γηπεδούχος ομάδα έχει κατακτήσει επτά νίκες, η φιλοξενούμενη τρείς και μία αναμέτρηση έχει λήξει ισόπαλη.

 

Σάο Πάολο:

Βαθμολογική θέση: Η Σαο Πάολο βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την τέταρτη ισοπαλία της, στο φετινό πρωτάθλημα, συνέχισε την όγδοη αγωνιστική η τοπική ομάδα του Σαο Πάολο. Οι “τρικολόρ” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ατλέτικο Παραναένσε, σε μία αναμέτρηση-θρίλερ. Αρχικά οι γηπεδούχοι πήραν στο πρώτο ημίχρονο προβάδισμα στο σκόρ, το οποίο ισοφαρίστηκε απο τους φιλοξενούμενους ένα τέταρτο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν και ακόμα μία αντίδραση, πετυχαίνοντας γκόλ με την συμπλήρωση των 90 λεπτών. Αλλά η ομάδα της Σαο Πάολο αντέδρασε αμέσως και με γκόλ δύο λεπτά αργότερα, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με σκόρ 2-2.

Κατάσταση: Προβληματισμούς προκαλεί η ασταθής παρουσία της ομάδας του Muricy Ramalho, εφόσον πετυχαίνει διαφορετικά αποτελέσματα κάθε αγωνιστική.

 

Ατλέτικο Μινέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 14 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Στις νίκες επανήλθε στην περασμένη στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε. Οι “κόκκορες” αντιμετώπισαν στην έδρα τους, την Φλουμινένσε και πετυχαίνοντας δύο γκόλ σε διάστημα δώδεκα λεπτών στο δεύτερο ημίωρο του παιχνιδιού, πήραν την νίκη με σκόρ 2-0.

Κατάσταση: Σαφώς ανεβασμένη παρουσιάζεται η ομάδα του Levir Culpi, με το πέρας των αγωνιστικών, συνεχίζοντας πέντε αγωνιστικές δίχως την πίκρα της ήττας.

 

Εκτίμηση: Δυνατές και οι δύο ομάδες, έχοντας και οι δύο το προνόμιο να σκοράρουν συχνά και εφόσον δεν κατέχουν και τις καλύτερες αμυντικές γραμμές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, προβλέπονται αρκετά γκόλ. Έτσι οδηγούμαστε στο OVER 2.5 στο 2.00 στην sportingbet.

 

 

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (03:00)

Έδρα: “ Barradao “

Προιστορία: Δύο επισκέψεις της Σπόρτ Ρεσίφε στην έδρα της Βιτόρια Μπαία, αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων. Μία αναμέτρηση έχει λήξει υπέρ των γηπεδούχων και μία έχει βρεί τους δύο μονομάχους, ισόπαλους.

 

Βιτόρια Μπαία:

Βαθμολογική θέση: Η Βιτόρια βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 7 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, σημείωσε στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Σαλβαδόρ. Οι “κοκκινόμαυροι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Γκόιας, όπου δίχως και οι δύο να πετύχουν και να δεχθούν κάποιο γκόλ, έμειναν στο άσφαιρο 0-0.

Κατάσταση: Κάκιστη μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση, της ομάδας του Jorginho, εφόσον για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική αγνοεί την χαρά της νίκης.

 

Σπόρτ Ρεσίφε:

Βαθμολογική θέση: Η Σπόρτ Ρεσίφε βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 8 βαθμούς αλλά και ένα αγώνα λιγότερο απο τις άλλες ομάδες.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε την αγωνιστική της δράση για ακόμη μία αγωνιστική του Μπραζιλέιρο, η ομάδα της Ρεσίφε. Τα “νησιώτικα λιοντάρια” φιλοξένησαν την Γκρέμιο, σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν κάτι αξιόλογο και έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Κακή αγωνιστική φόρμα δείχνει να διανύει και η ομάδα του Eduardo Baptista, η οποία στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει σημειώσει νίκη.

 

Εκτίμηση: Οι δύο αντίπαλοι δείχνουν πως δεν διανύουν και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, σημειώνοντας συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Δίχως καμία απο τις δύο ομάδες να φαίνεται ικανή να ξεχωρίσει στην αναμέτρηση, προτείνεται η ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.40 στην stoiximan.

 

Κάνε εγγραφή και λάβε μέρος στο συναρπαστικό Betting Jackpot. Το παιχνίδι προβλέψεων που σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις πάνω απο 1000 ευρώ χωρίς κλήρωση.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend