Α' Βραζιλίας 28/05: Κρισιούμα - Κοριτίμπα και ακόμα τρείς αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

27/05/2014

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, συνεχίζεται μεσοβδόμαδα, δίνοντας την σκυτάλη αυτήν την φορά στην 8η αγωνιστική.

Στο στοιχηματικό κουπόνι περιέχονται οχτώ αναμετρήσεις, απο τις οποίες οι τέσσερις θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά και θα δώσουμε το προγνωστικό μας.

 

ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ (01:30)

Έδρα: “ Heriberto Hulse “

Προιστορία: Μόνο μια αναμέτρηση αποτελεί την προιστορία των δύο ομάδων, αγωνιζόμενες στην έδρα της Κρισιούμα, όπου η γηπεδούχος ομάδα είχε κατακτήσει και την νίκη.

 

Κρισιούμα:

Βαθμολογική θέση: Η Κρισιούμα βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 8 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ισοπαλία προέβλεπε η έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, για την ομάδα απο την Κρισιούμα. Οι “τίγρεις” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ατλέτικο Μινέιρο, όπου δίχως να δεχτούν αλλά και να πετύχουν γκόλ και οι δύο ομάδες, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Μέτρια παρουσιάζεται στις τελευταίες της αναμετρήσεις, η ομάδα του Wagner Lopes, η οποία σημειώνει κάθε αγωνιστική και απο διαφορετικό αποτέλεσμα.

 

Κοριτίμπα:

Βαθμολογική θέση: Η Κοριτίμπα, βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 4 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη μία ήττα συνέχισε και στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα απο την Κουριτίμπα. Οι “ένδοξοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ατλέτικο Παραναένσε, σε μία αναμέτρηση όπου αν και κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δέχθηκαν δύο γκόλ σε διάστημα τριών λεπτών και δίχως να αντιδράσουν, ηττήθηκαν με 2-0.

Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Dado Cavalcanti, το οποίο συνεχίζει δίχως νίκη το φετινό πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής.

 

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες δεν διανύουν και την καλύτερη αγωνιστική τους φόρμα, αλλά η Κρισιούμα έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και δείχνοντας ανα διαστήματα θετικά σημάδια, μπορεί να κατακτήσει την νίκη με αντίπαλο την κάκιστη Κοριτίμπα. Έτσι δίνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 2.25 στην mybet.

  

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (01:30)

Έδρα: “ Allianz Parque “

Προιστορία: Εστιάζοντας στις εννέα επισκέψεις της Μποταφόγκο στην έδρα της Παλμέιρας, οι γηπεδούχοι έχουν κατακτήσει τέσσερις νίκες, επίσης έχουν σημειωθεί τέσσερις ισοπαλίες και μόνο μία φορά οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης.

 

Παλμέιρας:

Βαθμολογική θέση: Η Παλμέιρας βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 12 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Στόπ στα νικηφόρα αποτελέσματα, έβαλε στην περασμένη αγωνιστική, η ομάδα απο το Σαο Πάολο. Τα “γουρούνια” φιλοξενήθηκαν απο την ομάδα της Σαπεκοένσε, όπου εφόσον δεν κατάφεραν να απαντήσουν στα γκόλ των γηπεδούχων που πέτυχαν με το τέλος τους πρώτο ημιχρόνου και την αρχή του δευτέρου, δέχθηκαν την ήττα με 2-0.

Κατάσταση: Επιστροφή στις ήττες προέβλεπε η τελευταία αγωνιστική δράση για την ομάδα του Ricardo Gareca, η οποία δεν παύει να εντυπωσιάζει με την αγωνιστική της κατάσταση.

 

Μποταφόγκο:

Βαθμολογική θέση: Η Μποταφόγκο βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 5 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Την δεύτερη ισοπαλία της στο φετινό Μπραζιλέιρο, πέτυχε στην έβδομη στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το “αστέρι” αντιμετώπισε στην έδρα του, την Βιτόρια, όπου αν και πέτυχε πρώτο γκόλ προς το τέλος του πρώτου ημιώρου, δέχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο την ισοφάριση σε 1-1, όπου έμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η ομάδα του Vagner Mancini, η οποία συνέχισε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική τα αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας μόνο μία νίκη μέχρι στιγμής.

 

Εκτίμηση: Αν και ερχόμενη απο ήττα, η γηπεδούχος και φορμαρισμένη Παλμέιρας θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες και έχοντας μια κάκιστη και προβληματισμένη Μποταφόγκο για αντίπαλο, φαίνεται εύκολο πράγμα. Έτσι δίνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 2.25 στην vistabet.

  

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ (01:30)

Έδρα: “ Iiha do Retiro “

Προιστορία: Τέσσερις φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν μονομαχήσει στην έδρα της Σπόρτ Ρεσίφε, όπου η γηπεδούχος ομάδα έχει κατακτήσει δύο νίκες και η φιλοξενούμενη μόνο μία. Επίσης μία φορά οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει ισόπαλες.

 

Σπόρτ Ρεσίφε:

Βαθμολογική θέση: Η Σπόρτ Ρεσίφε βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 7 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με εκοφαντική ήττα έκλεισε την έκτη της αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα Μπραζιλέιρο, η ομάδα της Ρεσίφε. Τα “νησιώτικα λιοντάρια” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Κορίνθιανς, όπου δεχόμενοι απο δύο γκόλ σε κάθε ημίχρονο και αντιδρώντας μόνο στο πρώτο, δέχθηκαν την ήττα με 1-4.

Κατάσταση: Προβληματισμούς προκαλεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Eduardo Baptista, η οποία συνεχίζει για δεύτερη σερί αγωνιστική με ήττα.

 

Γκρέμιο:

Βαθμολογική θέση: Η Γκρέμιο βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 13 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ήττα συνέχισε την προηγούμενη αγωνιστική στροφή του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, η ομάδα απο το Πόρτο Αλέγκρε. Οι “αθάνατοι” φιλοξενήθηκαν απο την Σάο Πάολο, σε μία αναμέτρηση όπου δίχως να μπορούν να απαντήσουν στο γκόλ των γηπεδούχων που πέτυχαν στο 51' λεπτό, δέχθηκαν και την ήττα με 1-0.

Κατάσταση: Φρένο στα νικηφόρα αποτελέσματα, προέβλεπε η προηγούμενη αγωνιστική για την ομάδα του Enderson Moreira, επιβεβαιώνοντας ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν της ταιριάζουν.

 

Εκτίμηση: Απο ήττα προέρχονται και οι δύο ομάδες, το οποίο σημαίνει ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μπούν και οι δύο δυναμικά για να φθάσουν στους τρείς βαθμούς της νίκης. Έτσι, εφόσον προβλέπονται πολλά γκόλ δίνεται και το OVER 2.5 στο 2.37 στην sportingbet.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (04:00)

Έδρα: “ Independencia “

Προιστορία: Εννέα αναμετρήσεις αντικατροπτρίζουν την προιστορία των δύο αντιπάλων, με γηπεδούχος την Ατλέτικο Μινέιρο. Αρχικά, οι γηπεδούχοι έχουν κατακτήσει πέντε νίκες, δύο φορές έχουν βρεθεί ισόπαλες οι δύο ομάδες και επίσης δύο φορές η φιλοξενούμενη Φλουμινένσε έχει πάρει τους βαθμούς της νίκης.

 

Ατλέτικο Μινέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 11 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Δεν έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα απο το Μπέλο Οριζόντε εφόσον υπέπεσε σε εντός έδρας γκέλα. Τα “κοκόρια” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Κρισιούμα, όπου δίχως αμφότερες να πετύχουν κάτι αξιόλογο σε όλη την αναμέτρηση, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ομάδα του Levir Culpi, η οποία συνεχίζει αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.

 

Φλουμινένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Φλουμινένσε βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 15 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ξανά νίκη σημείωσε και στην έβδομη αγωνιστική, η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι “πολεμιστές” αντιμετώπισαν με μειονέκτημα έδρας την ομάδα της Μπαία, και αφού υπερασπίστηκαν το γκόλ που πέτυχαν στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, πήραν τους τρείς βαθμούς της νίκης, με σκόρ 0-1.

Κατάσταση: Φορμαρισμένη δείχνει η ομάδα του Cristovao Borges, με το πέρας των αγωνιστικών, εφόσον συνεχίζει με νικηφόρα αποτελέσματα την αγωνιστική της δράση.

 

Εκτίμηση: Δυνατές και οι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Προτείνεται το GOAL/GOALστο 1.83 στην stoiximan, εφόσον και οι δύο δείχνουν ικανές να σκοράρουν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

Κάνε εγγραφή και λάβε μέρος στο συναρπαστικό Betting Jackpot. Το παιχνίδι προβλέψεων που σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις πάνω απο 1000 ευρώ χωρίς καμία κλήρωση.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend