Α' Βραζιλίας 27/7: Γκόιας - Σαο Πάολο και ακόμα δύο αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

26/07/2014

Έξι αναμετρήσεις κλείνουν και την δωδέκατη αγωνιστική απο το πρωτάθλημα της Βραζιλίας σήμερα. Ανάλυση και προγνωστικά απο τον Maradobet.

 

ΓΚΟΙΑΣ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (22:00)

Έδρα: “Serra Dourada”

Προιστορία: Οχτώ αναμετρήσεις αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο της ομάδα της Γκόιας. Αρχικά, η ομάδα της Γκοιάνα έχει κατακτήσει πέντε φορές τους βαθμούς της νίκης, σε αντίθεση με την Σαο Πάολο, η οποία έχει μόνο δύο νίκες. Επίσης, οι δύο ομάδες έχουν αναδειχθεί και μία φορά ισόπαλες.

 

Γκόιας:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Γκόιας, βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 17 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την πέμπτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα, συνέχισε και την εντέκατη αγωνιστική, η ομάδα της Γκοιάνας. Οι “πράσινοι” υποδέχθηκαν στην έδρα τους, την Σπόρτ Ρεσίφε όπου δίχως και οι δύο ομάδες να καταφέρουν κάτι αξιόλογο σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Ricardo Drubscky στις τελευταίες της αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, εφόσον έχει να γευτεί την χαρά της νίκης τέσσερις σερί αγωνιστικές, σημειώνοντας και τρείς ισοπαλίες.

 

Σάο Πάολο:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Σάο Πάολο, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 19 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Την, μόλις, δεύτερη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε στην εντέκατη στροφή του Μπραζιλέιρο, η ομώνυμη ομάδα του Σάο Πάολο. Οι “τρικολόρ” αντιμετώπισαν εντός έδρας, την ομάδα της Σαπεκοένσε, όπου δίχως να μπορούν να απαντήσουν σε γκόλ των φιλοξενούμενων στο 57ο λεπτό της συνάντησης, ηττήθηκαν με 0-1.

Κατάσταση: Μικρή αστάθεια παρουσιάζει στην αγωνιστική της κατάσταση, η ομάδα του Muricy Ramalho, η οποία σημειώνοντας εναλλασόμενα αποτελέσματα, δεν εμπνέει σιγουριά με τις εμφανίσεις της.

 

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος Γκόιας μπορεί να έχει το αβαντάζ της έδρας της, εφόσον παραμένει αήττητη, δείχνει όμως ότι δυσκολεύεται αρκετά να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης, όπου επιβεβαιώνεται απο τις τρείς σερί ισοπαλίες της στα εντός της. Έτσι, σε συνδιασμό με την μαχητικότητα της φιλοξενούμενη Σάο Πάολο, δύσκολα κάποια απο τις δύο ομάδες θα ξεχωρίσουν στην αναμέτρηση και γι'αυτό προτείνεται η ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.15 στην vistabet.

 

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (22:00)

Έδρα: “Arena da Baixada”

Προιστορία: Με βάση την προιστορία των δύο ομάδων, η οποία απαρτίζεται απο οχτώ αναμετρήσεις, δύσκολα κάποια απο τις δύο ξεχωρίζει. Αρχικά, και οι δύο μονομάχοι έχουν κατακτήσει απο δύο νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχοντας μείνει τις υπόλοιπες τέσσερις φορές χωρίς κάποιον νικητή στο τέλος.

 

Ατλέτικο Παραναένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 19 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Δυναμικά και με νίκη, συνέχισε και στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Κουριτίμπα. Οι “ανεμοστρόβυλοι” υποδέχθηκαν στην έδρα τους, την ομάδα της Κρισιούμα, “καθαρίζοντας” την υπόθεση της νίκης στο δεύτερο ημίωρο της συνάντησης. Η γηπεδούχος Παραναένσε, πέτυχε σε διάστημα έξι λεπτών δύο γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο και δίχως να απειληθεί στην συνέχεια κατέκτησε τους τρείς βαθμούς της νίκης, με σκόρ 2-0.

Κατάσταση: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Doriva, η οποία αγνοεί την ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, κάνοντας και ένα σερί τριών αγωνιστικών στα τελευταία παιχνίδια.

 

Φλουμινένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Φλουμινένσε βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας και αυτή 19 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα προέβλεπε η προηγούμενη αγωνιστική του Μπραζιλέιρο, για την ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ύστερα απο τρία σερί “στραβοπατήματα”, η ομάδα της “Φλου” αντιμετώπισε εντός έδρας την Σάντος, όπου ένα γκόλ στο 62ο λεπτό της συνάντησης, δεν πήρε απάντηση απο τους φιλοξενούμενους, δίνοντας την νίκη στην Φλουμινένσε με 1-0.

Κατάσταση: Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Cristovao Borges, η οποία αν και επέστρεψε στις νίκες, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, πραγματοποιώντας κάθε αγωνιστική και διαφορετικό αποτέλεσμα.

 

Εκτίμηση: Σαφώς η γηπεδούχος και σε εξαιρετική φόρμα, Ατλέτικο Παραναένσε φαίνεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση απο την φιλοξενούμενη Φλουμινένσε, η οποία με τρείς ήττες σε πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της, δείχνει να μην τις ταιριάζουν τα εκτός της. Έτσι οδηγούμαστε στον ΆΣΣΟ στο 2.50 στην sportingbet.

 

 

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ (22:00)

Έδρα: “Ilha do Retiro”

Προιστορία: Απόλυτα ισορροπημένη παρουσιάζεται η προιστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Σπόρτ Ρεσίφε όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις και οι δύο ομάδες έχουν κατακτήσει απο δύο νίκες.

 

Σπόρτ Ρεσίφε:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της γηπεδούχου Σπόρτ Ρεσίφε, βρίσκεται στην 8η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 18 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Αν και δεν νίκησε, παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη, η ομάδα απο την Ρεσίφε, στην προηγούμενη στροφή του πρωταθλήματος. Τα “λιοντάρια” φιλοξενήθηκαν απο την Γκόιας, σε μία αναμέτρηση όπου καμία απο τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με κάποιο γκόλ, μένωντας και οι δύο στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Σε αρκετά ανεβασμένη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Eduardo Baptista, η οποία συνεχίζει να εκπλήσει με τα θετικά αποτελέσματα της και να παραμένει αήττητη για πέντε σερί αγωνιστικές.

 

Ατλέτικο Μινέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η αντίπαλος Ατλέτικο Μινέιρο έχοντας μια αγωνιστική λιγότερη απο τις υπόλοιπες ομάδες, λόγο συμμετοχής στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 15 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Εφόσον έλαβε μέρος στο Ρεκόπα Σουνταμερικάνα, η ομάδα απο το Μπέλο Οριζόντε, ξεκίνησε την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος στην προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δυστηχώς όχι με καλό αποτέλεσμα. Τα “κοκκόρια” φιλοξένησαν την Μπαία σε μία αναμέτρηση όπου αφού δέχθηκαν πρώτα γκόλ στην αναμέτρηση, “ξύπνησαν” στο 66ο λεπτό, απαντώντας και ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η συνέχεια δεν επιφύλασε κάτι άλλο για τις δύο ομάδες, οι οποίες έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Κατάσταση: Αν και στις μη εγχώριες διοργανώσεις τα καταφέρνει καλύτερα, η ομάδα του Levir Culpi δεν δείχνει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο σερί αποτυχημένα αποτελέσματα, απογοητεύοντας παράλληλα και με τις εμφανίσεις της.

 

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος Σπόρτ Ρεσίφε αναμφίβολα διανύει μια εξαιρετικά καλή αγωνιστική κατάσταση, σε αντίθεση όμως με την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία δικαιολογείται λόγο των εκτός Βραζιλίας υποχρεώσεων της. Θα προτιμείσω το ρίσκο στον ΆΣΣΟ που προσφέρεται στο 2.55 στην stoiximan, λόγο αβαντάζ της έδρας για τα “λιοντάρια” και την συνεχή αγωνιστική δράση των φιλοξενούμενων, η οποία μπορεί να τους “προδώσει”.

 

 

Εκτός όμως απο τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα, μπορείτε να κάνετε εγγραφή ΤΩΡΑ και να λάβετε μέρος στο συναρπαστικό Betting Jackpot. Το συγκεκριμένο είναι παιχνίδι προβλέψεων που σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις πάνω απο 1000 ευρώ ΧΩΡΙΣ κλήρωση..!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend