Α' Βραζιλίας 25/05 : Ατλέτικο Παραναένσε - Κοριτίμπα και ακόμα τρείς αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

24/05/2014

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η έβδομη αγωνιστική της Βραζιλιάνικης Σέριε Α, συνεχίζεται έχοντας οχτώ αναμετρήσεις στο στοιχηματικό μενού.

Απο τους οχτώ αγώνες, οι τέσσερις μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και θα δώσουμε τα προγνωστικά μας.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ (22:00)

Έδρα: “ Arena da Baixada “

Προιστορία: Τέσσερις αναμετρήσεις αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ατλέτικο Παραναένσε. Δύο νίκες έχουν κατακτήσει οι γηπεδούχοι και δύο φορές οι μονομάχοι έχουν καταλήξει ισόπαλοι.

 

Ατλέτικο Παραναένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Ατλέτικο Παραναένσε, βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε και στην περασμένη αγωνιστική, η ομάδα απο την Κουριτίμπα. Οι “ανεμοστρόβυλοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα της Κορίνθιανς. Αν και οι φιλοξενούμενοι έμειναν πρώτοι πίσω στο σκόρ με την συμπλήρωση μιάς ώρας παιχνιδιού, πέτυχαν την ισοφάριση πέντε λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα, μοιραζόμενοι τον έναν βαθμό της ισοπαλίας, με σκόρ 1-1.

Κατάσταση: Τεράστιους προβληματισμούς προκαλεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Leandro Avila, η οποία συνεχίζει για πέμπτη αγωνιστική δίχως την χαρά της νίκης.

 

Κοριτίμπα:

Βαθμολογική θέση: Η Κοριτίμπα, βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 4 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε και η ομάδα απο την Κουριτίμπα, την αγωνιστική της δράση για την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “ένδοξοι” φιλοξένησαν την ομάδα της Ιντερνασιονάλ, σε μία αναμέτρηση όπου αν και βρέθηκαν να κυνηγάνε το σκόρ απο το 21ο λεπτό της αναμέτρησης, πέτυχαν την ισοφάριση δεκαπέντε λεπτά πριν την λήξη, παίρνωντας παράλληλα και τον βαθμό της ισοπαλίας με σκόρ 1-1.

Κατάσταση: Το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο παρουσιάζει η ομάδα του Dado Cavalcanti στις αναμετρήσεις της, εφόσον δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες δεν διανύουν καλή αγωνιστική φόρμα και δύσκολα κάποια απο τις δύο θα ξεχωρίσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γι'αυτό προτείνεται η ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.10 στην mybet.

 

 

ΣΑΝΤΟΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (22:00)

Έδρα: “ Vila Belmiro “

Προιστορία: Στις δέκα αναμετρήσεις περιορίζεται η προιστορία των δύο αντιπάλων, στην έδρα της Σάντος. Αρχικά, η γηπεδούχος ομάδα έχει κατακτήσει της τέσσερις αναμετρήσεις, επίσης τέσσερις ισοπαλίες έχουν σημειωθεί και οι φιλοξενούμενοι έχουν κατακτήσει μόνο δύο νίκες.

 

Σάντος:

Βαθμολογική θέση: Η Σάντος, βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 7 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ούτε και στην έκτη στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Σάντος δεν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης. Τα “ψάρια” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα της Γκόιας, όπου αν και πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκόρ, και τις δύο οι γηπεδούχοι είχαν τις απαντήσεις. Έτσι δίχως να σημειωθεί κάτι άλλο στην αναμέτρηση, οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2.

Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Oswaldo de Oliveira, εφόσον συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και τα αποτυχημένα αποτελέσματα της.

 

Φλαμένγκο:

Βαθμολογική θέση: Η Φλαμένγκο, βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 5 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Συνέχεια στα μη-νικηφόρα αποτελέσματα, έδωσε για ακόμη μία αγωνιστική, η ομάδα απο το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η ομάδα του Ney Franco φιλοξένησε την Μπαχία, σε μία αναμέτρηση όπου αν και υπερασπίστηκε μέχρι το 90' το γκόλ που είχε πετύχει στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ένα γκόλ των φιλοξενούμενων στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν της άφησε περιθώρια αντίδρασης, μένωντας στο ισόπαλο 1-1.

Κατάσταση: Απογοήτευση εμπνέει και η ομάδα της Φλαμένγκο, στις τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, εφόσον συνεχίζει για τρίτη σερί αγωνιστική δίχως νίκη.

 

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες δείχνουν να κινούνται σε μέτρια και κοινά αγωνιστικά πλαίσια, όπου καμία απο τις δύο δεν φαίνεται ικανή να κάνει την διαφορά στην αναμέτρηση. Έτσι οδηγούμαστε στην ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.30 στην vistabet.

 

 

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ (00:30)

Έδρα: “ Beira Rio “

Προιστορία: Δέκα φορές η φιλοξενούμενη Κρουζέιρο, έχει επισκεφθεί την έδρα της γηπεδούχου Ιντερνασιονάλ. Αρχικά, η γηπεδούχος έχει κερδίσει έξι φορές σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη, η οποία έχει μόνο τρείς νίκες. Επίσης και μία φορά οι δύο μονομάχοι έχουν βρεθεί ισόπαλοι.

 

Ιντερνασιονάλ:

Βαθμολογική θέση: Η Ιντερνασιονάλ, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 12 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Συνέχεια στις γκέλες, έδωσε και στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε. Οι “κόκκινοι” φιλοξενήθηκαν απο την Κοριτίμπα, σε μία αναμέτρηση όπου κρατούσαν το υπέρ τους τέρμα, που πέτυχαν στο 21ο λεπτό, μέχρι το 75' όπου δέχθηκαν και την ισοφάριση. Απο κεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν κάτι άλλο στην συνέχεια του αγώνα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Κατάσταση: Προβληματισμούς προκαλεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Abel Braga, στις τελευταίες αναμετρήσεις της, εφόσον έχει πετύχει δύο σερί απώλειες βαθμών.

 

Κρουζέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η Κρουζέιρο, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 13 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την τέταρτη νίκη της, στο φετινό πρωτάθλημα του Μπραζιλέιρο, έδωσε συνέχεια στην έκτη αγωνιστική, η ομάδα απο την Μπέλο Οριζόντε. Οι “αλεπούδες” φιλοξένησαν την Σπορ Ρεσίφε, και πετυχαίνοντας δύο γκόλ στο δεύτερο ημίωρο της αναμέτρησης, πήραν εύκολα τους τρείς βαθμούς της νίκης, με τελικό σκόρ 2-0.

Κατάσταση: Ανεβασμένη δείχνει στις τελευταίες της αναμετρήσεις, η ομάδα του Marcelo Oliveira, η οποία συνέχισε με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, την προηγούμενη αγωνιστική.

 

Εκτίμηση: Δυνατές παρουσιάζονται και οι δύο ομάδες στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, πετυχαίνοντας με ευκολία γκόλ. Έτσι εφόσον και οι δύο θα ξεκινήσουν δυναμικά την αναμέτρηση, προβλέπονται και πολλά γκόλ, γι'αυτό και προτείνεται το OVER 2.5 στο 2.05 στην sportingbet.

 

 

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ (00:30)

Έδρα: “ Arena Conda “

Προιστορία: Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξαναβρεθεί αντίπαλοι στην έδρα της Σαπεκοένσε, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει προιστορία μεταξύ τους.

 

Σαπεκοένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Σαπεκοένσε, βρίσκεται στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 2 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Το έκτο της αποτυχημένο αποτέλεσμα, πέτυχε στην έκτη στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Σαπέκο. Οι “μεγάλοι πράσινοι” αντιμετώπισαν με μειονέκτημα έδρας, την Κρισιούμα, όπου εφόσον δεν κατάφεραν να απαντήσουν στο γκόλ των γηπεδούχων απο το 23ο λεπτό, δέχθηκαν και την ήττα με 1-0.

Κατάσταση: Ακόμα να γευτεί την χαρά της νίκης, η ομάδα του Gilmar Dal Pozzo, απο το ξεκίνημα του Μπραζιλέιρο, δείχνοντας πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες της πρώτης κατηγορίας.

 

Παλμέιρας:

Βαθμολογική θέση: Η Παλμέιρας, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 12 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της, πέτυχε στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Σαο Πάολο. Τα “γουρούνια” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Φιγκειρένσε, και πετυχαίνωντας ένα γκόλ στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, το υπερασπίστηκαν μέχρι το τελικό σφύριγμα, παίρνοντας την νίκη με σκόρ 1-0.

Κατάσταση: Εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση δείχνει να διανύει η ομάδα του Ricardo Gareca, εφόσον συνεχίζει με τρείς συνεχόμενες νίκες, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 

Εκτίμηση: Αν και έχοντας το πλεονέκτημα την έδρας, η κακή, σε αγωνιστικό επίπεδο, Σαπεκοένσε δεν φαίνεται ικανή να εμποδίσει την ανεβασμένη και φορμαρισμένη Παλμέιρας. Έτσι αξίζει το ποντάρισμα στο ΔΙΠΛΟ στο 2.65 στην stoiximan.

 

Κάνε εγγραφή και λάβε μέρος στο συναρπαστικό Betting Jackpot. Το παιχνίδι προβλέψεων που σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις πάνω απο 1000 ευρώ χωρίς καμία κλήρωση.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend