Α' Βραζιλίας 22/05 : Γκόιας - Σάντος και ακόμα δύο αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

21/05/2014

Στο τέλος της φτάνει και η έκτη και εμβόλεμη αγωνιστική του Μπραζιλέιρο, έχοντας για την δεύτερη μέρα δράσης της, ακόμα τρείς αναμετρήσεις.

Απο αυτές και οι τρείς θα μας απασχολήσουν ιδιαιτέρως και θα δώσουμε τα προγνωστικά μας.

 

ΓΚΟΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΣ (01:30)

Έδρα: “ Serra Dourada “

Προιστορία: Έξι αναμετρήσεις αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων, με γηπεδούχο την ομάδα της Γκόιας, όπου τρείς νίκες έχει πετύχει η γηπεδούχος, δύο έχουν κατακτήσει οι φιλοξενούμενοι και έχει σημειωθεί μία ισοπαλία.

 

Γκόιας:

Βαθμολογική θέση: Η Γκόιας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες, προέβλεπε η προηγούμενη αγωνιστική, για την ομάδα απο την Γκοιάνα. Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν την Μποταφόγκο, εντός έδρας, όπου πετυχαίνωντας δύο γκόλ στο δεύτερο ημίωρο της αναμέτρησης, πήραν εύκολη νίκη με σκόρ 2-0.

Κατάσταση: Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Ricardo Drubscky, εφόσον πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις και νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Σάντος:

Βαθμολογική θέση: Η Σάντος βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, πέτυχε στην περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Σάντος. Τα “ψάρια” φιλοξένησαν την Ατλέτικο Μινέιρο, σε μία αναμέτρηση όπου αν και πήραν προβάδισμα στο σκόρ απο το πρώτο ημίχρονο, στο τελευταίο τέταρτο πρίν το τελικό σφύριγμα, δέχθηκαν δύο γκόλ σε διάστημα έξι λεπτών και δίχως παριθώρια αντίδρασης,την ήττα με 1-2.

Κατάσταση: Προβληματισμούς προκαλεί η αγωνιστική εμφάνιση του συνόλου του Oswaldo de Oliveira, η οποία έχει πετύχει μόνο μία νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 

Εκτίμηση: Έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία και καλύτερη αγωνιστική φόρμα, η ομάδα της Γκόιας θα φιλοξενήσει την κάκιστη αγωνιστικά Σάντος. Έτσι καταλήγουμε στον ΆΣΣΟ στο 2.15 στην vistabet.

 

 

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ (01:30)

Έδρα: “ Allianz Parque “

Προιστορία: Στις επτά αναμετρήσεις περιορίζεται η προιστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Παλμέιρας, όπου δύο αναμετρήσεις έχουν λήξει υπέρ των γηπεδούχων, μία υπέρ των φιλοξενούμενων και έχουν σημειωθεί τέσσερις ισοπαλίες.

 

Παλμέιρας:

Βαθμολογική θέση: Η Παλμέιρας βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ζευγάρωσε τις νίκες της, στην πέμπτη αγωνιστική στροφή του Μπραζιλέιρο, η ομάδα απο το Σαο Πάολο. Τα “γουρούνια” φιλοξενήθηκαν απο την Βιτόρια, όπου ένα γκόλ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, φάνηκε αρκετό για να τους δώσει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Κατάσταση: Ανεβασμένη δείχνει η ομάδα του Alberto Valentim, στις τελευταίες αναμετρήσεις της, όπου μετά απο δύο σερί ήττες έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες.

 

Φιγκειρένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Φιγκειρένσε βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις 3 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του Μπραζιλέιρο, πέτυχε στην προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα απο την Φλοριανόπολις. Οι “ασπρόμαυροι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την ομάδα της Κορίνθιανς, και πετυχαίνωντας γκόλ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιώρου, το υπερασπίστηκαν μέχρι το τέλος, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με 0-1.

Κατάσταση: Στόπ στις ήττες έβαλε η ομάδα του Guto Ferreira, στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση, δίχως όμως να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της.

 

Εκτίμηση: Έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και παράλληλα την ανεβασμένη ψυχολογία, η γηπεδούχος Παλμέιρας θα φιλοξενήσει την ασταθή και κακή, πριν μία αγωνιστική, Φιγκειρένσε. Έτσι προτείνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 1.53 στην sportingbet.

 

 

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ (03:00)

Έδρα: “ Barradao “

Προιστορία: Τέσσερις φορές η Ατλέτικο Μινέιρο έχει επισκεφθεί την έδρα της Βιτόρια Μπαία, όπου οι δυο αντίπαλοι έχουν κατακτήσει απο μία νίκη και επίσης έχουν σημειωθεί και δύο ισοπαλίες.

 

Βιτόρια Μπαία:

Βαθμολογική θέση: Η Βιτόρια Μπαία βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 5 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε και στην περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Σαλβαδόρ. Οι “κοκκινόμαυροι” αντιμετώπισαν εντός έδρας την ομάδα της Παλμέιρας, όπου δίχως να μπορούν να απαντήσουν στο γκόλ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δέχθηκαν την ήττα με 0-1.

Κατάσταση: Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ney Franco, η οποία επιβεβαιώνει την αγωνιστική της κρίση, εφόσον έχει γευτεί μόνο μία φορά την γλύκα της νίκης.

 

Ατλέτικο Μινέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 7 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, συνέχισε την δράση της στο φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα απο την Μπέλο Οριζόντε. Τα “κοκόρια” αντιμετώπισαν με μειονέκτημα έδρας την ομάδα της Σάντος, σε μία αναμέτρηση όπου αν και απο το πρώτο ημίχρονο κυνηγούσαν πρώτα το σκόρ, με δύο γκόλ σε έξι λεπτά στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, έκαναν την ανατροπή και πήραν την εκτός έδρας νίκη με 1-2.

Κατάσταση: Ανεβασμένη δείχνει η ομάδα του Levir Culpi, η οποία μετα το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα συνεχίζει για δεύτερη αγωνιστική με καλές εμφανίσεις και νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Εκτίμηση: Η Βιτόρια Μπαία δείχνει πως δεν έχει βρεί ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα, πετυχαίνωντας αρνητικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση, η Ατλέτικο Μινέιρο δείχνει ανεβασμένη μετά και τις δύο σερί νίκες, έχοντας πετύχει και καλές εμφανίσεις. Έτσι το ΔΙΠΛΟ στο 2.87 στην stoiximan, μας τραβάει την προσοχή και το προτείνουμε.

 

Κάνε εγγραφή και λάβε μέρος στο συναρπαστικό Betting Jackpot. Το παιχνίδι προβλέψεων που σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις πάνω απο 1000 ευρώ χωρίς κλήρωση.

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend