Α' Βραζιλίας 20/7: Βιτόρια Μπαία - Κορίνθιανς και ακόμα πέντε αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

19/07/2014

Η 11η αγωνιστική για το πρωτάθλημα του Μπραζιλέιρο άνοιξε την αυλαία της με τέσσερις αναμετρήσεις και σειρά παίρνει η δεύτερη μέρα της εν λόγο αγωνιστικής, περιέχοντας ακόμα έξι αναμετρήσεις.

Εμείς θα ασχοληθούμε και με τις έξι συναντήσεις, δίνοντας τα προγνωστικά μας.

 

ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΙΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (22:00)

Έδρα:Barradao

Προιστορία: Σε τρείς αναμετρήσεις περιορίζεται η προιστορία των δύο ομάδων, αγωνιζόμενες στην έδρα της Βιτόρια Μπαία. Οι δύο συναντήσεις έχουν λήξει ισόπαλες και μόνο μία φορά η φιλοξενούμενη Κορίνθιανς έχει κατακτήσει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

 

Βιτόρια Μπαία:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Βιτόρια Μπαία βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 7 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με αρνητικό αποτέλεσμα ξαναξεκίνησε το πρωτάθλημα, η ομάδα απο το Σαλβαδόρ, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα της Κρουζέιρο. Τρία γκόλ των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ήταν αρκετά για να μην δώσουν κάτι αξιόλογο στην ομάδα της Βιτόριας, η οποία μείωσε το τελικό σκόρ στις καθυστερήσεις, σημειώνοντας την πέμπτη ήττα της στο πρωτάθλημα, αυτήν την φορά με σκόρ 3-1.

Κατάσταση: Σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα του Jorginho, η οποία συνέχισε για έβδομη σερί αγωνιστική δίχως νίκη.

 

Κορίνθιανς:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Κορίνθιανς βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 18 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την συνέχεια του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Σάο Πάολο. Η “μεγάλη ομάδα” φιλοξένησε την Ιντερνασιονάλ στην έδρα της, και με δύο γρήγορα γκόλ, σε διάστημα τριών λεπτών, στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε απο νωρίς της υπόθεση νίκης. Οι φιλοξενούμενοι παραβίασαν μόνο μία φορά την εστία της γηπεδούχου ομάδας, κάνοντας το τελικό 2-1.

Κατάσταση: ‘Ακρως ανεβασμένη παρουσιάζεται η ομάδα του Mano Menezes, η οποία συνεχίζει με τρείς σερί νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές του Μπραζιλέιρο.

 

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος Βιτόρια αγνοεί την χαρά της νίκης για έβδομη συνεχή αγωνιστική και με βάση την αγωνιστική της κατάσταση δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στην φορμαρισμένη Κορίνθιανς. Έτσι οδηγούμαστε στο ΔΙΠΛΟ στο 2.45 στην vistabet.

 

 

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ (22:00)

Έδρα:BeiraRio

Προιστορία: Ιντερνασιονάλ και Φλαμένγκο έχουν αναμετρηθεί συνολικά έντεκα φορές, με γηπεδούχο την πρώτη. Η ομάδα της Ιντερνασιονάλ έχει κατακτήσει επτά φορές την νίκη σε αντίθεση με την Φλαμένγκο που δεν έχει φύγει ποτέ απο το “BeiraRio με ψηλά το κεφάλι. Την προιστορία συμπληρώνουν και τέσσερις ισοπαλίες.

 

Ιντερνασιονάλ:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Ιντερνασιονάλ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 16 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την δεύτερη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκίνησε την αγωνιστική της δράση, η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε. Οι “κόκκινοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Κορίνθιανς, και δεχόμενοι δύο γκόλ στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ξύπνησαν αρκετά αργά στην συνάντηση, μειώνοντας το σκόρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Όμως το γκόλ δεν φάνηκε αρκετό για την φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία δέχθηκε τελικά την ήττα με 2-1.

Κατάσταση: Προβληματισμούς προκαλεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Abel Braga, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να γευτεί την νίκη.

 

Φλαμένγκο:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της φιλοξενούμενης Φλαμένγκο, βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 7 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Το κακό της αγωνιστικό πρόσωπο συνέχισε να παρουσιάζει και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι “κοκκινόμαυροι” υποδέχθηκαν στην έδρα τους, την Ατλέτικο Παραναένσε, όπου αν και ισοφάρισαν το γκόλ των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να ξανα απαντήσουν στο δεύτερο γκόλ της Ατλέτικο, έχοντας ως αποτέλεσμα να ηττηθούν με σκόρ 1-2.

Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Ney Franco, η οποία συνεχίζει για έβδομη αγωνιστική να αγνοεί την λέξη “νίκη”.

 

Εκτίμηση: Αν και ερχόμενη απο δύο συνεχόμενη αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα της Ιντερνασιονάλ, παρουσιάζεται αρκετά δυναμική στην έδρα της, πράγμα που επιβεβαιώνεται απο τις τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Έτσι, με βάση και την αγωνιστική κατάσταση της Φλαμένγκο, καταλήγουμε στον ΆΣΣΟ στο 1.65 στην vistabet.

 

 

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ (22:00)

Έδρα:AllianzParque

Προιστορία: Στις εννέα αναμετρήσεις περιορίζεται η προιστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Παλμέιρας. Αρχικά, η γηπεδούχος ομάδα έχει κατακτήσει τέσσερις φορές τους τρείς βαθμούς της νίκης, με την φιλοξενουμένη Κρουζέιρο, να έχει τρείς. Επίσης, οι δύο ομάδες έχουν αναδειχθεί ισόπαλες δύο φορές.

 

Παλμέιρας:

Βαθμολογική θέση: Η Παλμέιρας βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 13 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Την αγωνιστική της κατηφόρα, συνέχισε και μετά την επανεκίνηση του πρωταθλήματος, το συγκρότημα απο το Σάο Πάολο. Τα “γουρούνια” φιλοξενήθηκαν απο την Σάντος, για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και δίχως να βρούν απαντήσεις για τα δύο γκόλ των γηπεδούχων σε κάθε ημίχρονο, δέχθηκαν την ήττα με 2-0.

Κατάσταση: Η κατηφόρα στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Ricardo Gareca, συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, μένοντας δίχως νίκη.

 

Κρουζέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η Κρουζέιρο πορεύεται στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 22 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με νίκη ξεκίνησε και την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μπέλο Οριζόντε. Οι “αλεπούδες” υποδέχθηκαν στην έδρα τους, την Βιτόρια Μπαία και με τρία γκόλ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ανησύχησαν για το ξεκαθάρισμα της νίκης, έστω και αν η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Κατάσταση: Δίχως καμία ανησυχία, η πρωταθλήτρια Βραζιλίας, συνεχίζει ακάθεκτη να παρουσιάζεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

Εκτίμηση: Συγκρίνοντας τις αγωνιστικές καταστάσεις των ομάδων, ξεκάθαρο φαβορί για το τρίποντο της αναμέτρησης, είναι η φιλοξενούμενη Κρουζέιρο και γι’αυτό προτείνεται το ΔΙΠΛΟ στο 2.40 στην sportingbet.

 

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ (00:30)

Έδρα:ArenadeBaixada

Προιστορία: Μόνο μία αναμέτρηση αποτελεί την προιστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, με την γηπεδούχο ομάδα να έχει κατακτήσει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

 

Ατλέτικο Παραναένσε:

Βαθμολογική θέση: Η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται 7η στην κατάταξη του πρωταθλήματος, έχοντας 16 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με νίκη ολοκλήρωσε την αγωνιστική της δράση για το πρωτάθλημα και με νίκη την ξανά ξεκίνησε, η ομάδα της Κουριτίμπα. Οι “ανεμοστρόβυλοι” φιλοξενήθηκαν απο την Φλαμένγκο, για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και αφού δεν ανησύχησαν με την ισοφάριση του γκόλ τους, στο πρώτο ημίχρονο, με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση, το οποίο τους έδωσε και την νίκη με σκόρ 1-2.

Κατάσταση: Σε αγωνιστική ακμή φαίνεται να βρίσκεται η ομάδα του Doriva, η οποία παρουσιάζοντας ένα πολύ δυναμικό αγωνιστικό πρόσωπο συνεχίζει για δεύτερη αγωνιστική με νικηφόρα αποτελέσματα.

 

Κρισιούμα:

Βαθμολογική θέση: Η αντίπαλος Κρισιούμα, βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 14 πόντους.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με το δεξί άνοιξε την αγωνιστική της δράση για το Μπραζιλέιρο, μετά και το τέλος του μουντιάλ, η ομάδα απο την Κρισιούμα. Οι “τίγρεις” αγωνίστηκαν εντός έδρας με την Φλουμινένσε, σε μία αναμέτρηση όπου ένα γκόλ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα δύο στο δεύτερο έδειχναν ότι θα έπερναν άνετη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και με δύο γκόλ σε διάστημα δύο λεπτών έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους. Όμως η Κρισιούμα, κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της αποτέλεσμα, παίρνωντας και την νίκη με 3-2.

Κατάσταση: Αστάθεια στην αγωνιστική της φόρμα παρουσιάζει η ομάδα του Wagner Lopes, η οποία δίχως να σταθεροποιηθεί σε συγκεκριμένα αποτελέσματα, σημειώνει διαφορετικά κάθε αγωνιστική.

 

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες προέρχονται απο σημαντικές νίκες, αλλά μεγάλη διαφορά προβλέπεται να σημειώσει το αβαντάζ της έδρας, το οποίο έχει η Ατλέτικο Παραναένσε. Η ομάδα της Κουριτίμπα, έχει σημειώσει μόνο μία ήττα στο “σπίτι” της, σε αντίθεση με την Κρισιούμα, η οποία δεν έχει σημειώσει νίκη εκτός έδρας. Υπολογίζοντας, λοιπόν, την αδυναμία των φιλοξενούμενων εκτός έδρας, προτείνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 1.70 στην sportingbet.

 

 

ΓΚΟΙΑΣ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (00:30)

Έδρα:SerraDourada

Προιστορία: Τρείς φορές Γκόιας και Σπόρτ Ρεσίφε έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, με τις δύο ομάδες να έχουν κατακτήσει απο μία νίκη και μία φορά να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες.

 

Γκόιας:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Γκόιας βρίσκεται στην 10η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 16 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την τέταρτη ισοπαλία της στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκίνησε τις εγχώριες υποχρεώσεις της, η ομάδα της Γκοιάνας. Εκτός έδρας αποστολή είχαν οι “πράσινοι” για την δέκατη αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας την Γκρέμιο, σε μία αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν κάποιο γκόλ και παρέμειναν ισόπαλες με 0-0, μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Κατάσταση: Σε αρνητική καμπή βρίσκεται η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Ricardo Drubscky, η οποία για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να αποχωρήσει νικήτρια απο το τερέν.

 

Σπόρτ Ρεσίφε:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη και αντίπαλος, Σπόρτ Ρεσίφε βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 17 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Όπως έκλεισε την αγωνιστική της δράση, έτσι και την άρχισε η ομάδα της Ρεσίφε, στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής του Μπραζιλέιρο. Τα “λιοντάρια” υποδέχθηκαν στην έδρα τους, την ομάδα της Μποταφόγκο, όπου ένα γκόλ τους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, τους έδωσε και την νίκη με 1-0.

Κατάσταση: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Eduardo Baptista, η οποία παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη και με τρείς σερί νίκες.

 

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος Γκόιας αν και έχει το πλεονέκτημα της έδρας, δεν εμφανίζεται και στην καλύτερη αγωνιστική της κατάσταση, σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη Σπόρτ Ρεσίφε, η οποία τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται αρκετά δυναμική στις αναμετρήσεις της. Έτσι, αξίζει το ποντάρισμα στο ΔΙΠΛΟ στο 4.20 στην stoiximan.

 

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ (00:30)

Έδρα:Maracana

Προιστορία: Έντεκα αναμετρήσεις αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων, αγωνιζόμενες στην έδρα της Φλουμινένσε. Οι γηπεδούχοι έχουν κατακτήσει έξι φορές τους τρείς βαθμούς της νίκης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις τέσσερις. Τέλος, μόνο μία φορά οι δύο μονομάχοι έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι.

 

Φλουμινένσε:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Φλουμινένσε βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη μία ήττα σημείωσε στο αγωνιστικό της “μπλοκάκι”, στην προηγούμενη στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η “Φλου” αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κρισιούμα, και δεχόμενη ένα γκόλ στο πρώτο και άλλα δύο στο δεύτερο ημίωρο της συνάντησης, ξύπνησε αργά, σκοράρωντας δύο γκόλ σε διάστημα ενός λεπτού, στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Δίχως όμως να σημειωθεί κάτι άλλο, η προσπάθεια της Φλουμινένσε, δεν καρπωφόρισε, δεχόμενη την ήττα με 3-2.

Κατάσταση: Η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Cristavao Borges, δημιουργεί στις τελευταίες αγωνιστικές, “μαύρα σύννεφα” στις τάξεις της ομάδας, παραμένοντας για τρίτη αγωνιστική δίχως νίκη.

 

Σάντος:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της φιλοξενούμενης Σάντος, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 0 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Τρίτωσε τα νικηφόρα της αποτελέσματα, στην επανεκίνηση του πρωταθλήματος, η ομάδα απο την Σάντος. Τα “ψάρια” φιλοξένησαν στην έδρα τους, την ομάδα της Παλμέιρας και πετυχαίνοντας απο ένα γκόλ σε κάθε ημίχρονο, πήραν σχετικά εύκολη νίκη με σκόρ 2-0.

Κατάσταση: Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Oswaldo de Oliveira, το οποίο συνεχίζει για πέμπτη σερί αγωνιστική, αγνοώντας την πίκρα της ήττας.

 

Εκτίμηση: Δύσκολα η κάκιστη και γηπεδούχος Φλουμινένσε θα σταθεί εμπόδιο στην φορμαρισμένη Σάντος η οποία αναζητεί την νίκη για να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Γι’αυτό και προτείνεται το ΔΙΠΛΟ στο 3.75 στην stoiximan.

 

Εφόσον όμως τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα περιορίζονται την συγκεκριμένη περίοδο, υπάρχουν και τα online καζίνο και πόκερ! Κάντε ΤΩΡΑ εγγραφή στο online casino έχοντας μπόνους εγγραφής 200 ευρώ και καλά κέρδη!!!

Επίσης για τους φανατικούς και μη, φίλους της πράσινης τσόχας αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο online poker, στο οποίο υπάρχει απίστευτο μπόνους πρώτης κατάθεσης!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend