Α' Βραζιλία 3/5: Ατλέτικο Παραναένσε - Κρουζέιρο και ακόμα δύο αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

02/05/2014

Το πρωτάθλημα στην Βραζιλία ξεκινάει ξανά την αγωνιστική του δράση, έχωντας για το άνοιγμα της 3ης αγωνιστικής, τέσσερις αναμετρήσεις.

Απο τις τέσσερις, οι τρείς θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά και θα δώσουμε τα προγνωστικά μας.

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ (00:30)

Έδρα: “ Arena de Baixada “

Προιστορία: Επικεντρώνοντας στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε, οι γηπεδούχοι έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές την νίκη, επίσης τέσσερις αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες και μόνο μία φορά η φιλοξενούμενη Κρουζέιρο έχει πάρει την εκτός έδρας νίκη.

 

Ατλέτικο Παραναένσε:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχωντας 4 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ισοπαλία ολοκλήρωσε την δεύτερη αγωνιστική της δράση για το πρωτάθλημα, η ομάδα της Κουριτίμπα. Οι “ανεμοστρόβυλοι” φιλοξενήθηκαν απο την Βιτόρια, σε μία αναμέτρηση όπου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκόρ απο το πρώτο ημίχρονο με δύο γκόλ, σε διάστημα τεσσάρων λεπτών προς το τέλος του παιχνιδιού, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με σκόρ 2-2.

Κατάσταση: Αν και παρέμεινε αήττητη και στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Miguel Angel Portugal, παρουσιάζει ένα θετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

 

Κρουζέιρο:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Κρουζέιρο, βρίσκεται 7η στον βαθμολογικό πίνακα, έχωντας και αυτή 4 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ισοπαλία προέβλεπε η δεύτερη αγωνιστική του Μπραζιλέιρο, για την ομάδα απο την Μπέλο Οριζόντε. Οι “αλεπούδες” φιλοξένησαν την ομάδα της Σάο Πάολο, και με γκόλ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα λήξει υπέρ των γηπεδούχων. Όμως η φιλοξενούμενη ομάδα δίχως να είχε πεί την τελευταία της λέξη, πέτυχε γκόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κλέβωντας τον βαθμό της ισοπαλίας με σκόρ 1-1.

Κατάσταση: Αν και συνέχισε δίχως νίκη, η ομάδα του Marcelo Oliveira, έδειξε ένα καλό αγωνιστικό χαρακτήρα.

 

Εκτίμηση: Αν και βρισκόμενες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες δίχως να θέλουν να δεχθούν γκόλ, θα κοιτάξουν σε μεγάλο βαθμό τα μετώπισθεν τους. Αλλά εφόσον και οι δύο είναι επιθετικά δυναμικές, προτείνεται το GOAL/GOALστο 1.72 στην vistabet.

 

 

ΣΑΝΤΟΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ (00:30)

Έδρα: “ Vila Belmiro “

Προιστορία: Στις τελευταίες εννέα επισκέψεις της Γκρέμιο στην Σάντος, η τοπική ομάδα έχει γευτεί τέσσερις φορές την χαρά της νίκης, επίσης τέσσερις φορές οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί ισόπαλες και μόνο μία αναμέτρηση έχει λήξει υπέρ της φιλοξενούμενης Γκρέμιο.

 

Σάντος:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Σάντος βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 2 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Ζευγάρωσε τις ισοπαλίες της στην περασμένη αγωνιστική του Μπραζιλέιρο, η ομάδα της Σάντος. Τα “ψάρια” φιλοξενήθηκαν απο την ομάδα της Κοριτίμπα και δίχως αμφότερες να πετύχουν κάποιο γκόλ στην διάρκεια του αγώνα, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Δίχως να παρουσιάσει έναν καλό αγωνιστικό χαρακτήρα, η ομάδα του Oswaldo de Oliveira, συνεχίζει να μην έχει γευτεί την χαρά της νίκης.

 

Γκρέμιο:

Βαθμολογική θέση: Η αντίπαλος, Γκρέμιο, έχωντας 3 βαθμούς, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Προηγούμενη αγωνιστική: Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε στην δεύτερη αγωνιστική στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Πόρτο Αλέγκρε. Οι “αθάνατοι” φιλοξένησαν την Ατλέτικο Μινέιρο, και αφού πέτυχαν δύο γρήγορα γκόλ στην αναμέτρηση, δεν ανησύχησαν απο την μείωση του σκόρ έξι λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα, παίρνωντας την νίκη με 2-1.

Κατάσταση: Ανεβασμένη εμφανίστηκε στην δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα του Enderson Moreira, η οποία πέτυχε και την πρώτη της νίκη στο φετινό Μπραζιλέιρο.

 

Εκτίμηση: Δυνατή αναμέτρηση προβλέπεται η συγκεκριμένη, με τις δύο ομάδες να παίζουν μέχρι στιγμής ένα συντηρητικό ποδόσφαιρο. Έτσι εφόσον δύσκολα προβλέπονται πολλά γκόλ στην αναμέτρηση, προτείνεται το UNDER 2.5 στο 2.20 στην sportingbet.

 

 

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ (00:30)

Έδρα: “ Morumbi “

Προιστορία: Απο πέντε αγωνιστικές αποτελείται η προιστορία των δύο ομάδων στο Σάο Πάολο, όπου απο μία νίκη έχουν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι και οι υπόλοιπες τρείς αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

 

Σάο Πάολο:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Σάο Πάολο βρισκόμενη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει 4 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ισοπαλία ολοκλήρωσε την δεύτερη αγωνιστική του Μπραζιλέιρο, η ομάδα του Σαο Πάολο. Οι “τρικολόρ” φιλοξενήθηκαν απο την Κρουζέιρο, σε μία αναμέτρηση, όπου βρισκόμενοι απο το 50' πίσω στο σκόρ, πέτυχαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων την ισοφάριση, παίρνωντας τον έναν βαθμό, με σκόρ 1-1.

Κατάσταση: Σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Muricy Ramalho, η οποία συνέχισε για την δεύτερη αγωνιστική δίχως ήττα.

 

Κοριτίμπα:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Κοριτίμπα, βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 2 βαθμούς.

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την δεύτερη ισοπαλία της στο φετινό πρωτάθλημα, συνέχισε την αγωνιστική της δράση, η ομάδα απο την Κουριτίμπα. Οι “ένδοξοι” φιλοξένησαν την Σάντος, σε μία αναμέτρηση όπου δίχως και οι δύο να πετύχουν κάτι αξιόλογο, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Ακόμη να βρεί τον αγωνιστικό χαρακτήρα, η ομάδα του Dado Cavalcanti, η οποία συνέχισε για δεύτερη αγωνιστική να απογοητεύει με τις εμφανίσεις της.

 

Εκτίμηση: Δύσκολα η προβληματισμένη Κοριτίμπα θα αντισταθεί στις ορέξεις της γηπεδούχου και φορμαρισμένης Σάο Πάολο. Έτσι προτείνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 1.55 στην stoiximan.

 

Επίσης ρίξτε μια ματιά στις εξαιρετικές αποδόσεις της Stoiximan για την αναμέτρηση ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ, που προσφέρεται με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ!!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend