Α' Αργεντινής 2-10: Συνεχίζει το αήττητο η Κίλμες

Από: Μαρίνος Πάντζης

01/10/2015

Αναλύσεις και προγνωστικά για τις 2 αναμετρήσεις, οι οποίες “ανοίγουν” την 27η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, απο τον Maradobet.

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ (02:00)

 • Έδρα:Estadio Mario Alberto Kempes” χωριτικότητας 57.000 θέσεων.
 • Προϊστορία: Συνολικά 5 αναμετρήσεις αποτελούν την προϊστορία των Μπελγράνο και Ντεφένσα Χουστίσια, στην έδρα της πρώτης, όπου 4 νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα και 1 αναμέτρηση έχει λήξει ισόπαλη.

Μπελγράνο:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Μπελγράνο βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 43 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 7 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες προέβλεπε η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την ομάδα απο την Κόρντομπα, η οποία με αυτόν τον τρόπο “έσπασε” το σερί πέντε αποτυχημένων αποτελεσμάτων, που είχε δημιουργήσει στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι “πειρατές” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Κολόν Σάντα Φε, σε μια αναμέτρηση όπου αν και δεν είχαν την υπεροχή, με γκολ στο 41' κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της γηπεδούχου ομάδας και να κατακτήσουν την νίκη με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Ricardo Zielinski, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ντεφένσα Χουστίσια:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ντεφένσα Χουστίσια βρίσκεται στην 22η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 27 βαθμούς και μια αγωνιστική λιγότερη απο τις υπόλοιπες ομάδες.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 7 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Τις ήττες της κατάφερε να “ζευγαρώσει” στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Φλορένσιο Βαρέλα, η οποία παρ'όλα αυτά συνεχίζει την “μάχη” της για μια θέση που “οδηγεί” στα πλέϊ – οφς του Κόπα Σουνταμερικάνα. Τα “γεράκια” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Κίλμες, σε μια αναμέτρηση όπου ένα γκολ των φιλοξενούμενων στο 37' φάνηκε αρκετό για να κρίνει τον αγώνα και να δώσει την ήττα στην Ντεφένσα Χουστίσια με 0-1.
 • Κατάσταση: Αρκετά μέτρια παρουσιάζεται η ομάδα του Jose Flores, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες.

Σετ αποδόσεων: 1.90 – 3.15 – 4.20 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Όπως φαίνεται και στις παραπάνω αναλύσεις και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται σε μέτρια αγωνιστική φόρμα, με αποτέλεσμα να αναμένεται μια “κλειστή” αναμέτρηση με λίγα γκολ στον αγώνα. Στην επιλογή πονταρίσματος τώρα, με βάση τα παραπάνω καμία απο τις δύο αντιπάλους δεν ξεχωρίζει τόσο όσο να φανεί αρκετή για να κατακτήση τους τρείς βαθμούς της νίκης. Όμως, η γηπεδούχος Μπελγράνο με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες εντός έδρας, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις στο “σπίτι” της, βρίσκεται ένα “βήμα” πιο κοντά στην νίκη απο την φιλοξενούμενη Ντεφένσα Χουστίσια, η οποία εκτός έδρας έχει σημειώσει μόνο μια νίκη στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις της. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, θα επιλέξω τον ΆΣΣΟ στο 1.90 στην mybet.


ΚΙΛΜΕΣ – ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ (03:10)

 • Έδρα:Estadio Centenario Dr. Jose Luis Meiszner” χωριτικότητας 30.200 θέσεων.
 • Προϊστορία: Μόνο 3 φορές Κίλμες και Σαν Μαρτίν έχουν τεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, όπου 1 νίκη έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα και 2 φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν μοιραστεί τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Κίλμες:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Κίλμες βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 39 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 6 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με νίκη ολοκλήρωσε και την προηγούμενη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η ομώνυμη ομάδα της Κίλμες, η οποία επέκτεινε το αήττητο σερί της για ακόμη μια αγωνιστική. Οι “ζυθοποιοί” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Ντεφένσα Χουστίσια, σε μια αναμέτρηση όπου ένα δικό τους γκολ στο 37' κατάφερε να “χωρίσει” τις δύο ομάδες και να δώσει την νίκη στην φιλοξενούμενη Κίλμες με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το σύνολο του Facundo Sava, το οποίο έχοντας δημιουργήσει ένα αήττητο σερί, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις του έχει πετύχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Σαν Μαρτίν:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Σαν Μαρτίν βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 32 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 6 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Να “τριτώσει” τις ήττες τις κατάφερε στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο το Σαν Χουάν, η οποία συνεχίζει όμως να βρίσκεται σε μια απο τις θέσεις που “οδηγούν” στα πλέϊ – οφς του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι “πρασινόμαυροι” υποδέχθηκαν εντός έδρας την Σαρμιέντο Τζουνίν, σε ένα παιχνίδι όπου αν και είχαν “ελαφριά” υπεροχή, ένα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας στο 80' κατάφερε να κάνει την διαφορά και να δώσει την ήττα στην Σαν Μαρτίν με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε σχετικά κακή αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το σύνολο του Carlos Mayor, το οποίο μένοντας για τρίτη σερί αγωνιστική στα “μονοπάτια” των ηττών, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις έχει πετύχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.05 – 3.10 – 3.70 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση Κίλμες θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την φιλοξενούμενη και σε κακή αγωνιστική κατάσταση Σαν Μαρτίν. Η συγεκριμένη πρόταση παρουσιάζει εμφανώς την αγωνιστική αντίθεση των δύο ομάδων και “οδηγεί” στο ποντάρισμα του ΆΣΣΟΥ στο 2.05 στην mybet.


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend