Α' Αργεντινής 12/4: Κίλμες - Εστουδιάντες και ακόμα δύο αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

11/04/2014

Δεύτερη μέρα αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, και η συνέχεια δίνεται με ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις.

Απο αυτές, οι τρείς θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά και θα δώσουμε το προγνωστικό μας.

 

ΚΙΛΜΕΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (21:00)

Αγώνας πρώτου γύρου: Εστουδιάντες – Κίλμες 1-0

Έδρα: “ Centenario “

Προιστορία: Τρείς αναμετρήσεις απαρτίζουν την, μέχρι στιγμής, προιστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Κίλμες, με τις δύο αναμετρήσεις να έχουν λήξει υπέρ της φιλοξενούμενης Εστουδιάντες, και με μόνο μία αναμέτρηση να έχει βρεί την γηπεδούχο Κίλμες νικήτρια.

 

Κίλμες:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Κίλμες βρίσκεται στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχωντας 12 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στα αποτυχημένα αποτελέσματα, προέβλεπε η προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, για την Κίλμες. Οι “ζυθοποιοί” φιλοξενήθηκαν απο την Ατλέτικο Ραφαέλα, και εφόσον βρέθηκαν με δύο γκόλ πίσω στο σκόρ δεχόμενοι απο ένα σε κάθε ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ισορρόπησαν το παιχνίδι πετυχαίνωντας δύο γκόλ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, παίρνωντας τον βαθμό της ισοπαλίας με σκόρ 2-2.

Κατάσταση: Η ομάδα του Ricardo Caruso Lombardi παρουσιάζει μία αστάθεια και προβληματισμό στις εμφανίσεις της, δίχως να μπορεί να φτάσει στην νίκη για ακόμη μία αγωνιστική.

 

Εστουδιάντες:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Εστουδιάντες, έχωντας 21 βαθμούς, βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 1 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με νίκη ολοκλήρωσε την προηγούμενη στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα της Εστουδιάντες. Οι “ποντικοσφάχτες” φιλοξένησαν την Αρχεντίνος Τζούνιορς, σε μία αναμέτρηση που ενώ όλα έδειχναν ισόπαλα, η ομάδα του Λα Πλάτα πέτυχε στο τελευταίο δεκάλεπτο γκόλ, κλέβωντας την νίκη με 1-0.

Κατάσταση: Αήττητη έμεινε η ομάδα του Mauricio Pellegrino για ακόμη μία αγωνιστική, πετυχαίνωντας αυτήν την φορά τους τρείς βαθμούς της νίκης, παραμένωντας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

 

Εκτίμηση: Και οι δύο ομάδες παίζωντας ένα σχετικά συντηρητικό ποδόσφαιρο δύσκολα δέχονται και πετυχαίνουν κάποιο γκόλ, γι'αυτό το 2-3 γκόλ στο 2.00 στην vistabet είναι το ιδανικότερο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

 

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ (23:10)

Αγώνας πρώτου γύρου: Βελέζ Σάρσφιλντ – Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-0

Έδρα: “ Estadio Diego Armando Maradona “

Προιστορία: Εστιάζωντας στις εννέα αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, η γηπεδούχος ομάδα έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, δύο φορές η αναμέτρηση έχει λήξει ισόπαλη και τρείς φορές η φιλοξενούμενη Βελέζ Σάρσφιλντ έχει φύγει με ψηλά το κεφάλι απο το Μπουένος Άιρες.

 

Αρχεντίνος Τζούνιορς:

Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, έχωντας μόλις 12 βαθμούς, βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα πέτυχε στην προηγούμενη στροφή της Torneo Final, η ομάδα του Μπουένος Άιρες. Οι “κόκκινοι κοριοί” φιλοξενήθηκαν απο την Εστουδιάντες, σε μία αναμέτρηση όπου ενώ όλα κυλούσαν προς την ισοπαλία, ένα γκόλ των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, έδωσε την ήττα στην Αρχεντίνος με 1-0.

Κατάσταση: Για ακόμη μία αγωνιστική, έβδομη στην σειρά, δεν κατάφερε η ομάδα του Claudio Borghi να γευτεί την χαρά της νίκης, δημιουργώντας σοβαρούς προβληματισμούς με τις εμφανίσεις της.

 

Βελέζ Σάρσφιλντ:

Βαθμολογική θέση: Η αντίπαλος Βελέζ Σάρσφιλντ, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Μετά απο δύο θετικά αποτελέσματα, ήρθε και η ήττα για την ομάδα της Βελέζ Σάρσφιλντ. Το σύνολο απο το Μπουένος Άιρες αντιμετώπισε στην έδρα της, την Ρασίνγκ Κλούμπ και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν απο έναν βαθμό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, και δίχως περιθώρια αντίδρασης η Βελέζ ηττήθηκε με 0-1.

Κατάσταση: Η ομάδα του Jose Oscar Flores δίχως να κρατήσει την φόρμα που είχε στις αρχές του πρωταθλήματος, δείχνει να τα χάνει στις τελευταίες αναμετρήσεις, παρουσιάζωντας μια μικρή αστάθεια.

 

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος Αρχεντίνος Τζούνιορς, δείχνει πως ψάχνει ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα, και εφόσον αντιμετωπίζει την Βελέζ Σάρσφιλντ, η οποία αν και παρουσιάζει μια μικρή αστάθεια, παρουσιάζεται φορμαρισμένη στις τελευταίες αναμετρήσεις της, και έτσι προτείνεται το ΔΙΠΛΟ στο 2.15 στην sportingbet.

 

 

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΟΛΙΜΠΟ (01:20)

Αγώνας πρώτου γύρου: Ολίμπο – Ρασίνγκ Κλούμπ 0-1

Έδρα: “ Presidente Juan Domingo Peron “

Προιστορία: Πέντε αναμετρήσεις περιέχει η προιστορία των δύο ομάδων στην Αβεγιανέδα, με την γηπεδούχο Ρασίνγκ Κλούμπ να έχει πετύχει τρείς νίκες και δύο αναμετρήσεις να έχουν λήξει ισόπαλες.

 

Ρασίνγκ Κλούμπ:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Ρασίνγκ Κλούμπ, βρίσκεται στην 17η θέση της Αργεντίνικης βαθμολογίας, με 12 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, για την δωδέκατη αγωνιστική, η ομάδα της Ρασίνγκ Κλούμπ. Το σύνολο του Reinaldo Merlo αντιμετώπισε εκτός έδρας της Βελέζ Σάρσφιλντ, και κλέβωντας την νίκη με γκόλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε τους τρείς βαθμούς με σκόρ 0-1.

Κατάσταση: Ανεβασμένη δείχνει η “ ακαδημία “ στις τελευταίες αναμετρήσεις της, δίχως να γνωρίσει την ήττα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική.

 

Ολίμπο:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ολίμπο, βρισκόμενη στην 13η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχει 15 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα, συνέχισε η ομάδα της Ολίμπο, την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” φιλοξένησαν την Χιμνάσια Λα Πλάτα, και αφού δέχθηκαν απο ένα γκόλ στην αρχή και στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου, δέχθηκε και την εντός έδρας ήττα με 0-2.

Κατάσταση: Προβληματισμούς παρουσιάζει η ομάδα του Walter Perazzo στις τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, αγνοώντας την λέξη “νίκη” για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

 

Εκτίμηση: Η ανεβασμένη και φορμαρισμένη Ρασίνγκ Κλούμπ φιλοξενεί την ασταθή και με προβλήματα Ολίμπο, πράγμα που την καθιστά παράλληλα το φαβορί για την νίκη. Έτσι δίνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 2.12 στην stoiximan.

 

Επίσης ρίξτε μια ματιά στις εξαιρετικές αποδόσεις της STOIXIMAN για την αναμέτρηση ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ, που προσφέρεται με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend