Α' Αργεντινής 11/5: Κίλμες - Χιμνάσια Λα Πλάτα και ακόμα δύο αναμετρήσεις

Από: Μαρίνος Πάντζης

10/05/2014

Μετά και το τέλος της δεύτερης αγωνιστικής μέρας στην Αργεντινή, το πρωτάθλημα βρισκόμενο στην 18η στροφή, περιέχει για κλείσιμο ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις.

Απο αυτές, μόνο οι τρείς θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά και θα δώσουμε το προγνωστικό μας.

 

ΚΙΛΜΕΣ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ (23:10)

Αγώνας πρώτου γύρου: Χιμνάσια Λα Πλάτα – Κίλμες 3-2

Έδρα: “ Centenario “

Προιστορία: Τέσσερις αναμετρήσεις αποτελούν την προιστορία των δύο ομάδων, στην έδρα της Κίλμες, έχωντας τρείς αναμετρήσεις ισόπαλες και μία νίκη έχει κατακτήσει η φιλοξενούμενη Χιμνάσια Λα Πλάτα.

 

Κίλμες:

Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Κίλμες, βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχωντας 21 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 5 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Την έκτη νίκη της στην φετινή Torneo Final, πέτυχε στην προηγούμενη αγωιστική, η ομάδα απο την Κίλμες. Οι “ζυθοποιοί” αντιμετώπισαν την Αρχεντίνος Τζούνιορς, εντός έδρας και αφού υπερασπίστηκαν το γκόλ που πέτυχαν με το “καλήμερα” στην αναμέτρηση, πήραν και την νίκη με 1-0.

Κατάσταση: Ανεβασμένη στις τελευταίες αναμετρήσεις της βρίσκεται η ομάδα του Ricardo Caruso Lombardi, η οποία συνέχισε για δεύτερη σερί αγωνιστική με νίκη.

 

Χιμνάσια Λα Πλάτα:

Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Χιμνάσια Λα Πλάτα, βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχωντας 31 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Γκέλα πέτυχε στην 17η στροφή του πρωταθλήματος, η ομάδα απο το Λα Πλάτα. Οι “λύκοι” φιλοξένησαν την ομάδα της Λανούς σε μία αναμέτρηση όπου δίχως και οι δύο να καταφέρουν κάτι αξιόλογο σε όλη την αναμέτρηση, έμειναν στην ισοπαλία και το τελικό 0-0.

Κατάσταση: Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Pedro Troglio, η οποία παρόλο που δεν κατάφερε να νικήσει στην περασμένη αγωνιστική, παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία.

 

Εκτίμηση: Ανεβασμένες δείχνουν και οι δύο ομάδες, έχωντας και οι δύο ανεβασμένες επιθετικές γραμμές. Γι'αυτό και δίνεται το GOAL/GOAL στο 1.90 στην vistabet.

 

 

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΛΑΝΟΥΣ (00:15)

Αγώνας πρώτου γύρου: Λανούς – Μπόκα Τζούνιορς 2-2

Έδρα: “ Alberto J. Armando “

Προιστορία: Απο εννέα αναμετρήσεις αποτελείται η προιστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Μπόκα Τζούνιορς, όπου τρείς νίκες έχουν λήξει υπέρ των γηπεδούχων, δύο υπέρ των φιλοξενούμενων και τέσσερις φορές οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει ισόπαλες.

 

Μπόκα Τζούνιορς:

Βαθμολογική θέση: Η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχωντας 26 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη μία νίκη πέτυχε στην συνέχεια της αγωνιστική της δράση, για την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπουένος Άιρες. Οι “γενοβέζοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Όλ ΜπόΙς, όπου αν και πήραν πρώτοι προβάδισμα και ισοφαρίστηκαν αμέσως, πέτυχαν δύο γκόλ στην συνέχεια παίρνωντας και τους τρείς βαθμούς της νίκης με σκόρ 1-3.

Κατάσταση: Σε ανεβασμένη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Carlos Bianchi, η οποία συνέχισε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική με νίκες.

 

Λανούς:

Βαθμολογική θέση: Η Λανούς βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχωντας 27 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Με την τρίτη ισοπαλία της στην φετινή Final, συνέχισε στην περασμένη αγωνιστική, η ομάδα απο το Λανούς. Οι “βυσσινοί” φιλοξενήθηκαν απο την Χιμνάσια Λα Πλάτα, σε μία αναμέτρηση όπου εφόσον και οι δύο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Κατάσταση: Ασταθής παρουσιάζεται στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, η ομάδα του Guillermo Barros Schelotto, εφόσον σημειώνει εναλλασόμενα αποτελέσματα.

 

Εκτίμηση: Έχωντας το αβαντάζ της έδρας και παράλληλα την ανεβασμένη αγωνιστική κατάσταση, η γηπεδούχος Μπόκα Τζούνιορς φιλοξενεί την ασταθή Λανούς. Έτσι δίνεται ο ΆΣΣΟΣ στο 1.72 στην sportingbet.

 

 

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ (03:30)

Αγώνας πρώτου γύρου: Ρίβερ Πλέιτ – Αρχεντίνος Τζούνιορς 1-0

Έδρα: “ Diego Armando Maradona “

Προιστορία: Οχτώ φορές η ομάδα της Αρχεντίνος Τζούνιορς έχει φιλοξενήσει την Ρίβερ Πλέιτ, όπου τέσσερις αναμετρήσεις έχουν λήξει υπέρ των γηπεδούχων, μία υπέρ των φιλοξενούμενων και έχουν σημειωθεί και τρείς ισοπαλίες.

 

Αρχεντίνος Τζούνιορς:

Βαθμολογική θέση: Η Αρχεντίνος Τζούνιορς βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, έχωντας 15 βαθμούς.

Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 4 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Ξανά ήττα σημείωσε στην περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Μπουένος Άιρες. Οι “κόκκινοι κοριοί” φιλοξενήθηκαν απο την ομάδα της Κίλμες και δίχως να απαντήσουν στο γκόλ που δέχθηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, δέχθηκαν την ήττα με 1-0.

Κατάσταση: Κατρακυλάει με το πέρας των αγωνιστικών η ομάδα του Claudio Borghi, η οποία συνεχίζει με τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα την αγωνιστική της δράση.

 

Ρίβερ Πλέιτ:

Βαθμολογική θέση: Η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης, έχωντας 31 βαθμούς.

Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 3 Ήττες

Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες προέβλεπε η προηγούμενη αγωνιστική, για την ομάδα του Μπουένος Άιρες. Οι “εκατομυριούχοι” φιλοξένησαν την Ρασίνγκ Κλούμπ, σε μία αναμέτρηση όπου πετυχαίνωντας δύο γκόλ στο πρώτο και άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο, και δίχως να επηρεαστούν απο την μείωση του σκόρ δύο φορές, πήραν την νίκη με 3-2.

Κατάσταση: Ξανά στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Ramon Diaz, η οποία παραμένει σε τροχιά τίτλου, δύο αγωνιστικές πρίν το τέλος της κανονικής αγωνιστικής περιόδου.

 

Εκτίμηση: Η αδιάφορη και προβληματισμένη Αρχεντίνος Τζούνιορς φιλοξενεί την φορμαρισμένη Ρίβερ Πλέιτ και δύσκολα θα κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Έτσι προτείνεται το ΔΙΠΛΟ στο 1.70 στην stoiximan.

 

Επίσης ρίξτε μια ματιά στις εξαιρετικές αποδόσεις της Stoiximan για την αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ, που προσφέρεται με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ!!!

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend