Αργεντινή έτοιμη για όλα

Από: Δημήτρης Οικονόμου

14/09/2019

Τέλος τα ψέματα για Αργεντινή και Ισπανία με τον θρόνο να χωράει μόνο έναν. Σκόλα ή Γκασόλ, Καμπάτσο ή Ρούμπιο. Για όλα θα έχουμε απάντηση νωρίς το απόγευμα όταν και θα γνωρίζουμε τον καινούριο παγκόσμιο πρωταθλητή. Λίγο νωρίτερα σπουδαία μονομαχία θα έχουμε μεταξύ Γαλλίας και Αυστραλίας με στόχο τη κατάληψη της τρίτης θέσης.

 

Οι «τρικολόρ» έμειναν στην καλή εμφάνιση του προημιτελικού απέναντι στις ΗΠΑ και ουσιαστικά η αστοχία τους στοίχισε απέναντι στην Αργεντινή μη καταφέρνοντας έτσι να βρεθούν αυτοί στο μεγάλο τελικό. Όσο σεμιναριακά διαχειρίστηκε την ομάδα ο Κολέ κόντρα στην Αμερική άλλο τόσο τα θαλάσσωσε απέναντι στους παθασιμένους «Γκαούτσος» με τον Γκομπέρ να μη μπαίνει στο ρυθμό του αγώνα καθόλου, ενώ ο Φουρνιέ τα έβαζε όταν όλα είχαν κριθεί. Οι Αυστραλοί έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα χέρια τους πληρώνοντας πως πίστεψαν στην νίκη όταν βρέθηκαν στο +9 λίγα λεπτά πριν το τέλος. Στη παράταση οι Ισπανοί είχαν τη ψυχολογία λόγω του επικού come back, έβαλαν τα κρίσιμα σουτ με τα «καγκουρό» να πληρώνουν πως πλην του Μιλς οι υπόλοιποι μείνανε σε «ρηχά» νερά. Συνολικά οι Γάλλοι υπερέχουν σαν μονάδες και δύσκολα θα εμφανίσουν τέτοια αστοχία σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Φουρνιέ, Ντε Κολό και Γκομπέρ μπορούν να οδηγήσουν τους συμπαίκτες του στο μετάλλιο. Η νίκη των «Τρικολόρ» πληρώνει 1,71 στην bet365.

 

Οι σεληνιασμένοι Αργεντίνοι μετά τους Σέρβους κέρδισαν πολύ εύκολα και τους Γάλλους, δείχνοντας τρομερή διάθεση και ενέργεια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στρατηγού Σκόλα παρόντος και με έναν Καμπάτσο ακόμα μία φορά εξαιρετικό, οι Λαπροβίτολα, Ντεκ και Γκαρίνο έρχονται να συμπληρώσουν ένα σύνολο παικτών έτοιμων για όλα. Τα πολύ καλά ποσοστά στο σουτ σε συνάρτηση με τη δυνατή άμυνα κάνουν τους «Γκαούτσος» να μοιάζουν απροσπέλαστοι. Ο αρχηγός Σκόλα στην επίθεση είναι απολαυστικός, ενώ με την εμπειρία του κάνει σωστή διαχείριση στα φάουλ κάνοντας έτσι τον προπονητή του να τον έχει διαθέσιμο όταν η μπάλα «καίει». Για την Ισπανία του Σκαριόλο η τρομερή παρουσία του Γκασόλ είναι αυτή που κάνει τη διαφορά στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ρούμπιο όλο και ανεβαίνει, πραγματοποιώντας σπουδαία παιχνίδια, ενώ αυτοί οι μαζί με Γιουλ και Ρούντι πλέον έχουν τη κατάλληλη εμπειρία για να διαχειριστούν καταστάσεις δύσκολες όπως στο παιχνίδι με τους Αυστραλούς. Βολεύει και τους δύο το γρήγορο τέμπο αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα ποσοστά ευστοχίας, με την Αργεντινή να κάνει συνολικά πιο εντυπωσιακό τουρνουά βάσει της δυναμικότητας που έχει. Καμπάτσο και Σκόλα έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται και γιατί όχι ο μεγάλος αρχηγός να μην έχει ένα σπουδαίο τέλος καριέρας στην εθνική όπως του αξίζει. Χάντικαπ +4,5 Αργεντινή που στην bet365 πληρώνει 1,71.

 

Οι επιλογές μου

Μονά

15:00 Αργεντινή – Ισπανία  1 (+4,5/1,71/bet36512 Units

11:00 Γαλλία – Αυστραλία  1 (1,71/bet36515 Units

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend