Σερβία on fire, Αργεντινή για πρωτιά

Από: Δημήτρης Οικονόμου

08/09/2019

Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Όλα κύλησαν ιδανικά χθες με τη δυάδα να επιβεβαιώνεται πανηγυρικά χαρίζοντας ακόμα μία νίκη στη συλλογή μας. Στην ίδια διοργάνωση θα επικεντρωθώ και σήμερα. Καθαρό μυαλό, σωστό διάβασμα και συνεχίζουμε.

Τρομερές εμφανίσεις πραγματοποιεί η Αργεντινή μέχρι σήμερα που έχει τους Καμπάτσο, Λαπροβίτολα, Γκαρίνο και Βιλντόζα να εναλλάσσονται σε ρόλο πρωταγωνιστή και ο Σκόλα να έρχεται ως το απόλυτο κερασάκι. Καλοδουλεμένη ομάδα, έχει έρθει στη Κίνα για να φτάσει όσο πιο ψηλά της επιτραπεί. Απέναντι της θα βρει την Πολωνία που επιβεβαίωσε στο σκληρό ντέρμπι απέναντι στη Ρωσία ότι πλέον διαθέτει και την απαιτούμενη ψυχή. Έβαλε όλα τα μεγάλα σουτ και σήμερα δίχως άγχος θα θελήσει να αποφύγει τη Σερβία, καθώς αυτός είναι ο πρώτος στόχος και των δύο. Υπερτερούν σε όλα οι Αργεντίνοι, που έχουν την δυνατότητα για εύκολη νίκη με το χάντικαπ -6,5 υπέρ τους να πληρώνει 1,67.

Σέρβοι και Ισπανοί ανταμώνουν στη δεύτερη θέση με λάφυρο τη πρώτη θέση αρχικά και κατά δεύτερον τη δυνατότητα να αποφύγουν τις ΗΠΑ μέχρι τον τελικό. Τρόμο και φόβο σκορπούν οι γείτονες μας με τον Μπογκντάνοβιτς πραγματικά να εντυπωσιάζει. Για τη ρακέτα τι να πούμε επίσης, καθώς Μαριάνοβιτς, Γιόκιτς, Μιλουτίνοφ και Ραντούλιτσα έχουν διαλύσει κάθε αντίπαλη front line μέχρι σήμερα. Κανένας δεν υστερεί με τον Τζόρτζεβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Για την Ισπανία τώρα, η δύσκολη νίκη απέναντι στην Ιταλία απέδειξε στον Σκαριόλο πως η ομάδα του έχει να λύσει πολλά θέματα. Επιθετικά δεν έπεισε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, ενώ Ρούμπιο και Γκασόλ δεν πατάνε και τόσο καλά. Πρώτο σημαντικό τεστ για τη Σερβία που μην έχοντας τη παραμικρή όρεξη για αστεία αναμένω να κερδίσει και μάλιστα σχετικά εύκολα. Το χάντικαπ -7,5 πληρώνει στον stoiximan 1,60.

 

Οι επιλογές μου

Μονό (12 Units)

15:00 Πολωνία - Αργεντινή  2 (-6,5/1,67/stoiximan)

Δυάδα με  (10 Units)

15:30 Ισπανία - Σερβία  2 (-7,5/1,60/stoiximan)

 

© Bet-Planet.gr - Copyright 2011 - 2018

Send this to a friend